Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVIO JE KATIE?

Tom Cruise tek se rastao i sad već zavodi Bondovu djevojku Olgu?

tom cruise, olga kurylenko
Pixsell
13.07.2012.
u 19:28

Na setu filma ''Oblivion'' koji snima na Islandu navodno se jako zbližio s partnericom u filmu Olgom Kurylenko. Glasnogovornici tvrde da nema kemije među glumcima

Svojoj trećoj bivšoj supruzi rastavu je dao svega 11 dana nakon što je podnijela zahtjev. To je navodno napravio pod pritiskom Scijentološke crkve koja ne želi da detalji njena ''poslovanja'' izlaze u javnost. Tom Cruise (50) nije dugo čekao prije nego se ponovno ''bacio na posao'' zavođenja. Na setu filma ''Oblivion'' jako se zbližio s partnericom u filmu Olgom Kurylenko (32), piše NY Post. Olga, koja se proslavila glumeći Bondovu djevojku u filmu ''Quantum of Solace'', navodno je jako bliska s Tomom.

– Na setu ne mogu sakriti kemiju koja postoji među njima. Osim toga, drže se za ruke na setu i kad ih kamera ne snima – otkriva izvor za NY Post. 

Olgin i Tomov glasnogovornik tvrde da glumci nisu u vezi te da je sva kemija koju imaju ona koju glume budući da u filmu glume par. 

Zavodio je i Vergaru

Tom Cruise mislio je da je Sofia Vergara (40) idealna žena za njega. Svaki joj je dan slao cvijeće, čokolade i poruke. Bio je zaljubljen u nju prije nego se oženio s Katie Holmes (33). Kolumbijka je od glumca  pobjegla glavom bez obzira jer nije htjela postati članica Scijentološke crkve, tvrdi Andrew Morton, autor knjige ''Tom Cruise: Autorizirana biografija''.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Macaktom
21:11 13.07.2012.

Neka se čuva ruskih žena Mel Gibson je to shvatio na teži način. Ova Katie ga je olakšala za brdo novca trebao bi biti pametniji ubuduće.

Avatar oris2
oris2
22:53 13.07.2012.

Macaktom je napisao/la: potpuno se slazhem..

JA
JackRussell
15:56 15.07.2012.

Ovo što je isplatio Holmesovoj nadoknadit će već prvim idućim filmom, pa ga boli briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije