Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ima sve...

Tom Cruise poklonio Katie Holmes za rođendan šivaću mašinu

katie holmes
pixsell
20.03.2011.
u 18:10

Katie je svojoj kćeri jedinici poželjela sama šivati jastuke pa joj je Tom poklonio specijalnu mašinu za šivanje.

Tom Cruise odlučio je oraspoložiti klonulu suprugu Katie Holmes pa joj je umjesto dragulja, putovanja ili nečeg trećeg odlučio pokloniti sivaću mašinu. Katie se uvijek žalila kako joj je u pauzama na filmskom setu vrlo dosadno, no sad će imati pun ruke posla. Glumica je odlučila sama šivati zavjese i jastuke za Surinu dječju sobu.

- Moja majka j uvijek nešto stvarala vlastitim rukama. Često bi sama šivala zavjese, jastuke, stolnjake i presvlake za namještaj pa sam odlučila i naš dom učiniti  toplijim  ponekim svojim ručnim radom. Suri će se jako veseliti, izjavila je Katie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije