Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ignorira je

Tom Cruise nije vidio kćerkicu Suri skoro godinu dana?

'Tom Cruise and Suri Cruise are seen out and about in New YorkPhoto: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Jackson Lee/Press Association/PIXSELL'
1/3
07.04.2015.
u 10:29

Nije mogao budući da je u Londonu snimao "Nemoguću misiju 5", no čak ni kada je dobio dva slobodna tjedna, Tom nije iskoristio vrijeme da vidi kćerkicu

Tom Cruise nije vidio svoju kćerkicu Suri mjesecima, tvrde izvori bliski glumici Katie Holmes, glumčevoj bivšoj supruzi.

Nije mogao budući da je u Londonu snimao "Nemoguću misiju 5", no čak ni kada je dobio dva slobodna tjedna, Tom nije iskoristio vrijeme da vidi kćerkicu. Izvori bliski glumici kažu za TMZ da nije vidio kćer skoro godinu dana.

Njegov glasnogovornik to demantira, govoreći da se Cruise viđa s kćeri, no želi je zaštititi od medija pa ih se ne može često vidjeti zajedno. S druge strane, Katie inzistira na tome da Tom nije dio Surinog života.

>>Uhvaćeni na djelu! Lijepa glumica ponovno ljubi?

>>Tajne scijentologije su otkrivene: Uskoro premijera filma koji ne štedi holivudske velikane

Komentara 1

LI
liliZG
12:42 07.04.2015.

kramer protiv kramera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije