Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u prošlost

Tko su ovi slatkiši? Domaći glazbenici razgalili srca fotografijama iz djetinjstva

Foto: Privatni album
1/8
04.06.2019.
u 14:54

Objave iz djetinjstva naišle su na pravo oduševljenje pa su tako njihove fotografije na društvenim mrežama dobile gomilu prelijepih komentara.

Garavi posljednjih mjeseci žare i pale domaćim medijskim prostorom, a nakon što su svojim bećarcem na temu ''67 je previše'' završili čak i kod Šprajca u Direktu te u RTL Danas, njihova popularnost još je veća.

Njihove društvene mreže pretrpane su upitima za gaže, ali i brojnim porukama obožavatelja.

Garavi su sada opet iznenadili svoje pratitelje na Facebooku i Instagramu te objavili svoje fotografije iz djetinjstva i oduševili svoje vjerne pratitelje.

Pjevač Silvio odlučio je pokazati kako je kao dječak izgledao dok se razbuđivao pa je tako pokazao fotku u kojoj ''odmara'' u krevetu nakon što ga je majka probudila. Alen je bio pravi mali bećar od malih nogu pa je tako još u kolicima nosio tradicionalnu slavonsku nošnju.

Ivan je pokazao kako je izgledao dok se spremao za maškare, dok je Denis pokazao svoju prvu fotografiju za putovnicu.

Josip je pokazao kako radi prve korake, dok je Marijan pokazao svoju prvu studijsku fotografiju nastalu u Ljubljani gdje je i rođen.

Objave iz djetinjstva naišle su na pravo oduševljenje pa su tako njihove fotografije na društvenim mrežama dobile gomilu prelijepih komentara.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije