Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaju ovdje

Slavonci dobili još jedan razlog da ne odu iz Hrvatske: ''Hvala našim obiteljima na podršci i strpljenju''

Foto: Gordan Trtanj
1/5
15.03.2019.
u 15:17

Šestorica Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi već su javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, no sada za to imaju još jedan razlog.

Veseli Garavi objavili su svoj drugi album ''Tri želje'', a stvarali su ga čak pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svijetlo dana pojavila se u obliku ''Tri želje'', albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet.

Urednica albuma je Iva Vianello koja je ujedno zaslužna i za dizajn albuma, a izdanje koje broji jedanaest pjesama ima čak i pjesme nadaleko poznatog Branislava Bane Krstića iz Garavog sokaka koji je zaslužan za pjesme ''Četkica'' te ''Ajde dođi mi''. Osim tih pjesama, Garavi su publiku osvojili i hitovima ''Za ljubav nisam kriv'', ''Tri želje'', ''Prva i zadnja ljubavi'' te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma ''Noćas'' koja će zasigurno publiku osvojiti na prvu. 

Album je izdala izdavačka kuća Croatia Records koja je izdala i njihov prvi album ''Sviraj k'o da nema sutra'' koji su Garavi na tržište stavili još 2011. Sve vrhunske spotove Garavih snimio je Mario Šulina, a njihova se suradnja i dalje nastavlja jer ovih dana izlazi i njihov novi spot koji će se dobro nadovezati na izlazak novog albuma. Za fotografije na albumu zaslužan je Gordan Trtanj, mladi baranjski umjetnik koji i dalje planira surađivati s Garavima na njihovim ''foto izdanjima''. 

''Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je... S puno ljubavi... Za vas...'', kazali su Garavi koji 22. ožujka u 17 sati imaju zagrebačku premijeru albuma u music shopu ''Nova ploča'' u Bogovićevoj 5. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije