Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima samo 34 godine

Tko je zgodni trener Salzburga? U mirovinu je otišao još 2014. godine, od ove ozljede se nije uspio oporaviti

AUT, 1. FBL, SC Austria Lustenau vs FC Red Bull Salzburg
Foto: EXPA/ Peter Rinderer
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.10.2022.
u 19:37

U mirovinu je otišao još 2014. godine nakon ozljeda od kojih se nikada nije uspio potpuno oporaviti. Presudila mu je ruptura ligamenata, a imao je problema s meniskusom i Ahilovom tetivom. Trener Salzburga postao je kad je imao samo 33 godine,

Tijekom utakmice Dinamo-Salzburg na društvenim su mrežama brzo krenuli komentari o izgledu trenera Salzburga, Matthiasu Jaissleu. Ovaj 34-godišnjak nogometni je menadžer i bivši igrač.

U mirovinu je otišao još 2014. godine nakon ozljeda od kojih se nikada nije uspio potpuno oporaviti. Presudila mu je ruptura ligamenata, a imao je problema s meniskusom i Ahilovom tetivom. Trener Salzburga postao je kad je imao samo 33 godine,

Podsjetimo, Matthias je prije utakmice imao samo riječi hvale za Dinamo. 

Dinamo je nevjerojatno dobra momčad s iskustvom, kazao je trener austrijskog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči sutrašnjeg ogleda protiv Dinama u Ligi prvaka.

Austrijski mediji navode kako momčad Salzburga s puno samopouzdanja i prvi put u aktualnoj sezoni Lige dočekuje neki ogled kao favorit. Međutim, 34-godišnji njemački stručnjak je oprezan.

"Nemojmo se zavaravati, ove dvije utakmice bit će odlučujuće. Očekujem ravnopravne utakmice bez izrazitih favorita," kazao je Jaissle.

"Dinamo je nevjerojatno dobra momčad s potrebnim iskustvom. Sigurno će to biti utakmica na nož," dodao je.

RB Salzburg dočekuje "Modre" kao vodeći sastav austrijskog prvenstva sa 23 boda, dva više od Sturma, dok je u skupini Lige prvaka na trećem mjestu s dva boda. Dinamo ima bod više, a na vrhu je Milan sa četiri boda. Na začelju je Chelsea s jednim bodom.

Na novinarskoj konferenciji je bio i mladi hrvatski veznjak Luka Sučić, 20-godišnjak rođen u Linzu, koji je do sada sakupio tri nastupa u dresu "Vatrenih".

"Poznajem dosta igrača iz reprezentacije," kazao je Sučić naglasivši kako su Bruno Petković i Mislav Oršić najbolji.

"Oni su najbolji, iako je cijela momčad Dinama dobra. Dinamo ima puno kvalitetnih pojedinaca, naš plan je od početka krenuti jakim presingom, igrati svoju igru i nadati se pobjedi," naglasio je.

VIDEO Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ivan2304
20:12 05.10.2022.

Otišao u mirovinu sa 26 godina? Kao i balerine-idu sa 42 u mirovinu. O j... te život. A mi ostali do 70-te.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:02 05.10.2022.

Zgodni trener?

CV
cvjetak
21:28 05.10.2022.

Zgodni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije