Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samozatajna plavuša

Tko je supruga Peđe Grbina? Medicinska je sestra, a imala je problem oko diplome

Foto: Facebook
1/20
21.03.2024.
u 18:00

Danas je, 21. ožujka predsjednik SDP-a otkrio ime koalicije za parlamentarne izbore, a mi smo se prisjetili njegove najveće podrške - supruge zdravstvene djelatnice - Altane Ati Hodžić.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak je, 21. ožujka u središnjici SDP-a na Iblerovu trgu dao izjave za medije. Najprije je otkrio ime koalicije, koje će se zvati "Rijeke pravde". Također je pozvao građane na subotnji prosvjed. - Rijeke pravde dolaze u Hrvatsku 17. 4., dolaze u proljeće, koje je službeno počelo, i Hrvatska će nakon toga dana biti bolja. Pozivam ovom prilikom sve građane da nam se pridruže ovu subotu od 12 sati, da s nama kažu 'dosta je', kao i to da izađu na izbore. Bez njih, bez ljudi, rijeke pravde biti neće. One tu imaju smisla samo i jedino samo ako smo u ovoj priči uz građane - poručio je Grbin.

Kada je riječ o privatnom životu predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske, Peđa Grbin rijetko govori o svom privatnom životu koji pokušava sakriti kao zmija noge. No ipak, neke stvari i stavke iz života jednostavno nije moguće sakriti... Tako je svima poznato da ovaj dvometraš godinama ljubi samozatajnu plavušu Altanu Ati Hodžić koja je inače po struci medicinska sestra te radi na Rebru u Zagrebu. 

Tajanstvena Altana od Peđe je mlađa deset godina, a prvi put zajedno su viđeni u kolovozu 2016. na zajedničkom godišnjem odmoru - kada su bezbrižno šetali držeći se za ruke. Godinu nakon izgovorili su sudbonosno 'da' u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine ljubavne romanse, i kako priliči jednom političaru - bez ikakve medijske pompe. Ponekad ovaj SDP-ovac zna objaviti i pokoju fotografiju s ljepšom polovicom. - Svaki dan koji dijelimo je ljepši od prethodnog. Sretna nam godišnjica braka - napisao je u listopadu prošle godine ispod njihove zajedničke fotografije. 

 

1/5

 

Ovaj zanimljivi par u lipnju 2021. godine dobio je sina Viktora, a jednom se za domaće medije oglasio tim povodom. - Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo - kazao je Grbin u veljači 2021. godine. - Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića. Prije nekoliko dana baš smo bili na ultrazvuku i jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću koju sam osjetio kad sam vidio sina na snimci kako maše rukicama. Neopisiva sreća - rekao je tada Grbin te dodao da je i pomalo strah, posebice zato što se sin rodio u vrijeme pandemije. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Kada je riječ o njegovoj supruzi, Altana je završila fakultet za medicinske sestre u Srbiji u Kragujevcu. Dosad je radila u pulskoj Općoj bolnici i nakon toga na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju KBC-a Zagreb, a u isto vrijeme bavila se i svojim znanstvenim radom. Isto tako, jedna je od koautorica članka "Sastav tijela i potrošnja energije u mirovanju kod oboljelih od IBD bolesti koji primaju biološku terapiju" - koji je 2020. objavljen u akademskom časopisu "Journal od Crohn's and Colitis". 
Altana Hodžić Grbin treću godinu fakulteta završila je pod okriljem Sveučilišta u Kragujevcu. Peđina supruga je bila jedna od četrdesetak medicinskih sestara koje su upisale studij na kragujevačkom Sveučilištu, a upravo je zbog zlouporabe vezanih za studentice iz Hrvatske tada bio uhićen umirovljeni rektor tog sveučilišta Nebojša Arsenijević u aferi o kojoj su tamošnji i hrvatski mediji izvještavali i prije nekoliko godine, ali tek su 2022. dobili i pravosudni epilog. 

– Jasno je da smo se supruga i ja našli u neugodnoj poziciji, prouzročenoj tuđim propustima. Moja supruga i njezine kolegice slušale su predavanja, polagale ispite, napisale diplomski, obranile ga, podmirile sve troškove studija, a osam godina kasnije njihova se diploma dovodi u pitanje zbog nesposobnosti organizatora studija da svoj posao naprave kako spada.

Ni moja supruga ni njezine kolegice nisu krive, one su ispale žrtve ljudi koji taj studij nisu organizirali na način kako je bilo potrebno - kazao je tada Grbin osvrnuvši se na diplomu svoje supruge, a koja tada nije dobila nikakvu obavijest o statusu svoje diplome. Altana je bila među 13 medicinskih sestara kojima je Komora nostrificirala kragujevačke diplome.

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivasla veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 8

RE
RevizorNovinarstva
18:13 21.03.2024.

Kaže Grbin da je njegova žena žrtva "kupljene diplome" isto kao što je i on bio žrtva kad je zamračio 50.000 kuna za odvojeni život pa kad je uhvačen morao je vratiti novce

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:45 21.03.2024.

Zamisli samo da de ovako nešto dogodilo nekoj supruzinekog HDZovca. Pa prostačkim napadima i uličarskom riječniku levih drugova iz SPDa nebi bilo kraja. Sa tim imitiranjem Milanovića je zadnjih godina počeo i Grbin. Posebno sada pred izbore misli da se prostatluk, uvrede i podmetanja bez granice zdravoga razuma sviđaju potencionalnim glasačima.

Avatar rubinet
rubinet
18:43 21.03.2024.

S nostrifikacijom diplome sve je teklo kao podmazano. Isto tako i s primitkom na rad na Rebru. Ipak diploma prestižnog kragujevačkog sveučilišta ima posebnu težinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije