Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŠA ROJS

Tko je pobjednica 'Gospodina savršenog'? Ima pjesmu o vatrogascima i voli Doris Dragović

Nuša Rojs
Foto: Instagram
1/6
18.10.2019.
u 11:13

Nuša sama piše svoje pjesme koje imaju po nekoliko stotina tisuća pregleda na YouTubeu, a trenutačno radi na svojoj autobiografiji. Sudjelovala je i u showu "Slovenija ima talent", gdje je došla do polufinala.

Nuša Rojs, 28-godišnja slovenska pjevačica osvojila je srce Mije Matića te postala pobjednica druge sezone showa "Gospodin savršeni".

Nuša sama piše svoje pjesme koje imaju po nekoliko stotina tisuća pregleda na YouTubeu, a trenutačno radi na svojoj autobiografiji. Sudjelovala je i u showu "Slovenija ima talent", gdje je došla do polufinala. Kada ne piše ili ne snima novu pjesmu, uživa u pilatesu, jogi, jahanju, plivanju, trčanju ili rolanju, a iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena osoba, a njezin muškarac treba biti ljubazan i iskren s dobrim smislom za humor.

U show "Gospodin savršeni" ušla je kako bi promovirala svoje pjesme i prezentirala se hrvatskoj publici. Ipak, malo-pomalo između Mije i nje počele su sijevati iskre, a osvojila ga je svojom energijom i ljubavlju prema glazbi. 

Zanimljivo je da ih povezuje i vatrogastvo. Naime, Mijo je, između ostalog, i vatrogasac, a Nuša je prije dvije godina snimila pjesmu "Ponosna gasilka", posvećenu upravo vatrogascima. 

–  Na pjesmu sam jako ponosna zato što dobivam mnogo poruka od djece koja su mi pisala kako će sad i oni biti vatrogasci i kako su se upisali u vatrogasno društvo i uče o tome. I od pionira sam dobila snimke kako pjevaju moju pjesmu dok se voze na natjecanje u vatrogastvu. Ta spoznaja da nisam napisala samo još jednu pjesmu za fešte, nego da stvarno imam neki utjecaj na ljude i njihove odluke odmalena, to mi je nevjerojatno – rekla je Nuša.

 Osim svojih pjesama Nuša je na YouTubeu predstavila i neke obrade, a posebno valja istaknuti obradu hita Doris Dragović "Malo mi za sriću triba". 

Ključne riječi

Komentara 14

FR
Frtajler
12:08 18.10.2019.

Sigurno najkvalitetnija osoba od nekoliko posljednjih. Bas je jako simpaticna djevojka, draga i spontana

DU
Deleted user
12:50 18.10.2019.

Hvala Bogu jedna koja ne dere po cajkama.

SA
sargu123
16:11 18.10.2019.

Može kavica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije