Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meri Andraković

Tko je nova pjevačica grupe E.T.: Nastupila je na Dori, a uzori su joj Janis Joplin i Amy Winehouse

Foto: Promo
1/5
25.05.2023.
u 21:36

Meri od malena njeguje i ljubav prema glumi, a ljubav prema lutkarstvu, kaže, došla je prije upisa na Akademiju kad se prvi put susrela s njime.

Umjesto Katarine Rautek Omazić na turneji Flashback na koju uskoro kreću E.T., Colonia i Karma, ići će nova pjevačica E.T.-a - Meri Andraković. Mladu pjevačicu publika je mogla upoznati u showu "Zvjezdice" 2015. godine. Meri je tada došla do superfinala, a nakon showa postepeno je gradila svoju karijeru.

Tražila je stil s kojim se želi predstaviti publici, a 2020. godine je objavila i svoj album prvijenac "Voli" i prošle godine je nastupila na Vodičkom festivalu s pjesmom "Briga me za sve", za koju je snimila i spot. Ove godine je sudjelovala na Dori i pjevala je pjesmu "Bye Bye Blonde". 

Meri od malena njeguje i ljubav prema glumi, a ljubav prema lutkarstvu, kaže, došla je prije upisa na Akademiju kad se prvi put susrela s njime. Krajem svibnja prošle godine sa svojim je kolegama nastupila i na prvom Međunarodnom lutkarskom festivalu u Karlovcu, i to s ispitnom predstavom druge godine "Princeza Ohola", pričom braće Grimm.

- Svako ovakvo iskustvo vrijedi i s ovog festivala nosim samo lijepe doživljaje - rekla nam je lani u intervju. Rekla je da podjednako voli kazalište i televiziju, ali da se malo više vidi na daskama koje život znače. Pjevački uzori su joj Janis Joplin i Amy Winehouse, a kao glumačke je izdvojila Al Pacina, De Nira i Katherine Hepburn. 

- Obožavam trčati, ponekad radim i jogu iako sam više onaj teretana tip osobe. Kad nisam u pokretu, gledam dobre filmove i tamanim Milka kekse - opisuje. Što se njezinih planova za budućnost tiče, rekla je da razmišlja i o inozemnoj karijeri.

- Snovi su veliki i nadam se ostvarivi, iako bih prvo voljela graditi karijeru u svojoj zemlji - ističe mlada pjevačica i glumica.

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirsija13
10:46 26.05.2023.

Uh što se lako razbacuju uzorima... i meni su, ali mogu samo revati!

DU
Deleted user
23:40 25.05.2023.

Kak se zove onaj, DJ DigitronBoy ili tako nešto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije