Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Tko je lijepa Mia, koja je osvojila srce Andreja Kramarića

Andrej Kramarić u Dubrovniku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
25.07.2018.
u 11:44

Tijekom SP-a Mia je svog dragog bodrila iz Zagreba jer je u vrijeme prvenstva imala ispite na fakultetu.

Kada je nakon Svjetskog prvenstva u nogometu Andrej Kramarić došao na odmor u Dubrovnik fotoreporteri snimili su ga u društvu njegove zgodne djevojke.

Tada je otkrio samo da se zove Mia, a Story piše kako je riječ o Miji Ćurković. Mija, s kojom je nogometaš romansu započeo prošlog ljeta, ima 23 godine i studentica je Veterinarskog fakulteta. 

Tijekom SP-a Mia je svog dragog bodrila iz Zagreba jer je u vrijeme prvenstva imala ispite na fakultetu. Kako piše Story Mia će nakon godišnjeg otputovati s dečkom u Njemačku gdje on igra za TSG 1899 Hoffenheim i tamo će ostati do početka nove akademske godine.

Prije Mije Andrej je bio šest godina u vezi s Marinom Pavić s kojom je prekinuo 2016. godine. 

>>Pogledajte kako je bilo na dočeku Vatrenih

Komentara 4

SC
schwertransport
14:09 25.07.2018.

Lijepa mija je nasla utjehu u Kramaricu poslije prekida veze sa Dikanom

GV
golub Vaso
23:31 25.07.2018.

Kramarić izgleda normalno za nogometaše

Avatar reference
reference
12:17 25.07.2018.

a ko je, sponzorusa ko i sve druge. da je kramaric zidar ili radi na farmi svinja za 3000 kuna ne bi mu dobar dan rekla niti bi joj bio u sirem krugu poznanika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije