Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franka Batelić

Posljedice svadbe: Ovo mi se nikada nije dogodilo

Vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
24.07.2018.
u 13:25

Pjevačica se u subotu udala za Vedrana Ćorluku, a na vjenčanju je dobro potrošila glasnice i ostala bez glasa.

Tri dana nakon romantičnog vjenčanja na imanju Meneghetti Franka Batelić obožavateljima je otkrila posljedice slavlja koje je potrajalo do jutra.

- Ovo se dogodi kada previše pjevaš. Sve se jednostavno nakupi. Nikada mi se nije dogodilo da sam ostala bez glasa - promuklim glasom, ali s osmijehom na licu rekla je pjevačica u videu koji je objavila na Instagramu.

U subotu ne vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke uzvanike je zabavljao Tony Cetinski, a na pozornici mu se pridružila i Franka i nije  štedjela glasnice.

Dan nakon vjenčanja Franka je s društvom ostala u Balama i odmarala se od svadbenog slavlja, a mladoženja Ćorluka morao se vratiti klupskim obvezama i već u nedjelju odletio je za Moskvu pa će bračni par Ćorluka na medeni mjesec kad im obveze to dopuste. 

>>Pogledajte video s vjenčanja Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar duka4
duka4
14:52 24.07.2018.

nek im je sretno

SE
serđo12
15:04 24.07.2018.

Sretno lipa moja Frančeška,dobar ti je mladić,dok su neki na bini politizirali,on je zapjevao najprikladniju pjesmu!

DU
Deleted user
13:48 24.07.2018.

Sad kad se udala,naravno da si ostala bez glasa,sada si suprug nešto pita:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije