Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrudili su se

Tko je imao najbolju masku za Noć vještica? Cigi je bio strašilo, a Ecija velika mačka...

Foto: Instagram
1/6
01.11.2019.
u 20:38

Društvene mreže domaćih celebrityja pune su sinoćnjih kostima u koje su se obukli povodom Noći vještica.

Već je svima poznato da je 31. listopad, osim Svjetskog dana štednje, u znaku Noći vještica. Posebna je to prigoda kako bi se na jednu večer prerušili u najstrašniji lik iz filma ili serije, a naša estrada ovog puta se potrudila da se o njihovim maskama još dugo priča.

Tako je modni stilist Neven Ciganović odlučio biti strašilo za ptice, a bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić je odlučila da je "prava mačka".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Nemaš se čega bojati osim samog straha. Sretna Noć vještica! - poručio je Cigi.

Jedno od najkreativnijih izdanja je definitivno ono kolumnistice Andree Andrassy koja je s prijateljicom imala zajedničku masku inspiriranu poznatim blizankama iz Kubrickovog horora "Isijavanje".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Za svaku pohvalu je i maska Nikoline Pišek koja je bila Maleficent iz filma "Gospodarica zla", a ona u ovom izdanju neodoljivo podsjeća na nositeljicu glavne uloge - Angelinu Jolie. Veliki trud u svoj izgled za Noć vještica uložio je voditelj Dalibor Petko koji je na masku potrošio čak 8 sati.

- Masku je ručno radila pet sati, a šminkanje je trajalo još dodatnih tri i pol sata - napisao je u opisu fotografije pohvalivši svoju vizažisticu.

Komentara 8

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
20:46 01.11.2019.

Domaći celebrity ... pogledajte Pervanovu epizodu "seoski celebrity" to me odmah podsjeti....

JP
josip.pivar11
21:12 01.11.2019.

Znači: opet ima vještica. A kažu da su ih u Srednjem vijeku sve pobili. Žilave su one.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:33 01.11.2019.

Daliboru Petku i ne treba maska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije