Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staju kritike

Tko je Georgina? Ronaldova zaručnica u realityju je prikazana kao umišljena kućanica sklona pretjerivanju

Foto: Instagram
1/6
06.02.2022.
u 22:15

Netflixov mini dokumentarac "Ja sam Georgina" okriva luksuzni život Georgine Rodríguez i Cristiana Ronalda. Na IMDB-u od mogućih deset ovaj serijal ima ocjenu 3,8, publika je puna kritika

Vrijedi li pogledati mini dokumentarni serijal "Ja sam Georgina", pitanje je koje se često ovih dana postavlja na društvenim mrežama. Ako imate vremena i željni ste razbibrige pogledajte šest nastavaka od pola sata i dobit ćete uvid u luksuzni život Georgine Rodríguez i Cristiana Ronalda, ali postoje i puno kvalitetniji sadržaji na Netflixu u koje je bolje uložiti vrijeme. Mediji su za romansu Ronalda i Georgine doznali u drugoj polovici 2016. godine, a par se prvi put u javnosti pojavio u siječnju 2017.godine na dodjeli Fifinih nagrada.

Bez majki
Jedina informacija koju su mediji tada imali o Georgini je bila činjenica da se s Ronaldom upoznala u Guccijevoj trgovini gdje je radila kao prodavačica. Gledatelji su očekivali kako će u ovom serijalu saznati malo više o Georgini, o njezinim roditeljima i podrijetlu ali te informacije je u ovom serijalu dala na kapaljku. Obožavatelje je upoznala sa svojom sestrom Ivanom i u jednom od nastavaka sestre su posjetile gradić Jacu u kojem su odrasle i gdje je Georgina kao djevojčica pohađala plesnu školu. U toj epizodi sestre Rodríguez prisjećaju se djetinjstva i spominju mamu te u jednom trenutku Georgina kaže kako joj nedostaje da nazove mamu ili tatu, ali ne otkriva detalje svog odnosa s obitelji. Pred kamerama je kasnije ispričala kako joj je otac preminuo od posljedica srčanog udara, ali preskače ružna dio obiteljske povijesti i činjenicu da joj je otac završio u zatvoru zbog trgovanja drogom te je nakon odslužene zatvorske kazne protjeran iz Španjolske i vratio se u Argentinu.

Foto: Reuters/Pixsell
Njezina mama kao ni Cristianova mama ne pojavljuju se u ovom serijalu, ali zato gledatelji imaju dobar uvid u glamurozan i luksuzan život koji sada vodi Gerogina koja neprestano ponavlja kako ne želi zaboraviti od kuda je došla i kako je prije živjela. Priča tako kako je na početku veze s Cristianom na posao dolazila autobusom a na kraju radnog dana Ronaldo bi po nju došao svojim Bugattijem. Otvorila je kamerama i vrata svog doma u kojem su živjeli u Torinu, pokazala je i vilu koju imaju u Madridu, privatni avion, jahtu, bogat vozni park, kolekcije skupocjenih torbica i odjeće....U blagodatima tog života uživaju i njezini prijatelji pa je nekolicinu njih pozvala na Ronaldovu jahtu u Monte Carlu, daruje ih vrijednim poklonima poput dijamantnih prstena, brendirane odjeće...U serijalu Georgina želi pokazati kako nije dokona kućanica koja uživa u bogatstvu svog partnera, s kojim ima kćer i uskoro očekuju blizance a majka je djeci koju su Ronaldu rodile surogat majke, i pokazuje svoju humanitarnu stranu posjećujući udrugu Nuevo Futura gdje se djeci bez roditeljske skrbi donosi Nike tenisice i video pozivom im omogućuje da upoznaju Ronalda.

Stil života
Georgina je javnosti htjela pokazati kako nije samo lijepa žena nogometaša koja živi privilegirano, htjela je pokazati svoju empatiju, majčinsku predanost i ljubav prema obitelji, ali djeluje da gledateljima nije baš dobro upakirala tu priču. Iako je Netflix imao velika očekivanja od dokumentarca, publika je ostala razočarana i na IMDB-u od mogućih deset ovaj serijal o Georgini ima ocjenu 3,8. Publika ne skriva svoje razočaranje i veliki broj gledatelje na IMDB-u ovom je serijalu dao jedinicu. "Mislim da ona ne zaslužuje dokumentarac, jer ona je zapravo nitko. Razumijem da je ona Ronaldova djevojka, ali u toj priči Cristiano je slavna osoba i on naporno radi da bi si priskrbio novac koji može trošiti. Stil života kakav ona prikazuje isti je kao i kod Kardashianki. Ona ne radi ništa, domaćica je koja troši novac na skupe torbice, to me uopće ne zanima", piše u jednom komentaru. Ni ostali komentari ne idu u prilog Georgini i mnogi su očekivali kako će vidjeti priču o njezinu teškom odrastanju, ali taj dio je izostao. "Nisam siguran sviđa li se ikome ova razmažena dama koja nosi Gucci. U ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo. Ovaj serijal samo pokazuje koliko je ovo plitko, površno i koliko je bilo nepotrebno snimiti ovo. Podsjeća me na Kardashianke... tisuću puta bih više cijenio kad bi Netflix napravio još jednu emisiju o Ronaldu jer on je taj koji ima puno toga ponuditi... Molim vas, prestanimo ljude poput nje činiti važnima", neki su od komentara razočaranih gledatelja.

Foto: Instagram

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike 

 


 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije