Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JULIA ROBERTS

Tko bi rekao da joj je već 50 godina? Zgodna žena zablistala na crvenom tepihu

Julia Roberts
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/4
11.09.2018.
u 21:02

Julia je figuru istaknula u pripijenoj crnoj haljini, a svi su komentirali kako nitko ne može povjerovati da ima 50 godina.

Prekrasna Julia Roberts još jednom je pokazala zašto je s pravom smatraju za jednu od najljepših glumica na svijetu. Zgodna žena zablistala je na Toronto film festivalu, gdje je promovirala novi film "Ben Is Back". 

Julia je figuru istaknula u pripijenoj crnoj haljini, a svi su komentirali kako nitko ne može povjerovati da ima 50 godina. 

Inače, Juliu ćemo ove jeseni prvi put gledati u jednoj seriji budući da će igrati glavnu ulogu u novoj Amazonovoj seriji "Homecoming". 

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 6

MA
Mama
21:26 11.09.2018.

znam da su ukusi razliciti ali ova žena nikada nije bila nista posebno pa cak ni prosjecna

ID
ID72
05:50 12.09.2018.

Menu je simpa kao i njen osmjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije