Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh: Nakon ljubavne drame pjevačica Tina Rupčić ponovno je na vrhu

Tina Rupčić: Zahvaljujući glazbi moj svijet je gotovo savršen

tina rupčić
Matija Habljak
23.11.2009.
u 17:03

Cijelo ljeto hit "Savršeni svijet" grupe Dog Kantina bio je na samom vrhu ljestvica, a sada su drugi na Otvorenom radiju, što puno znači njihovoj pjevačici Tini Rupčić.

Kad bi za savršenstvo bila dovoljna glazba, bilo bi sjajno. Ovako je moj svijet gotovo savršen - izjavila je Tina Rupčić, pjevačica grupe Dog Kantina, čiji hit “Savršeni svijet” ovih dana hara domaćim top-ljestvicama.

– Cijelo ljeto bili smo u vrhu, a sad smo drugi na Otvorenom radiju. To nam puno znači – kaže Tina, ponosna što u svom životu sad postiže samo uspjehe. Naime, u 37. godini bila je upletena u ljubavni trokut te je na kraju ostala sama s dvojicom sinova. Njezin bivši suprug Hrvoje Rupčić, frontmen grupe Cubismo, odlučio se za drugu ženu – 30-godišnju glumicu Zrinku Cvitešić. Nakon višemjesečne farse i medijskog pritiska, Tina se izdigla iznad svega i vratila svojoj ljubavi – glazbi. Uspjeh je brzo došao te danas od posla gotovo da nema vremena za sebe.

– Ma voljela bih ja da mi glazba oduzme i malo više vremena. Uz dobru organizaciju i tada bih sve uspjela – tvrdi Tina Rupčić. Iako sinovi, petogodišnji Noa i 12-godišnji Jakov, za mamine obveze imaju dosta razumijevanja, za njezinu glazbu izgubili su zanimanje.

– Novi album pustila sam im toliko puta da mislim da im je već dosta! Ja to shvaćam jer stariji sin voli hip hop, a mlađi je i dalje na špicama za reklame i crtićima – našalila se Tina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije