Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahladili odnos

Tina: Nije mi jasno zašto se Goran sad ljuti na mene

tina
Foto: Screenshot
1/5
03.12.2015.
u 21:44

Jučerašnje otkrivanje okrutne istine Gorana je očito jako pogodilo. Naime, sada još više vremena provodi usamljen u dvorištu, dok gotovo ni sa kim od stanara ne komunicira

Tina je morala prokomentirati novonastalu situaciju u kojoj se 48-godišnji Sarajlija ljuti na nju.

Nije joj jasno zašto je takav budući da je ona svojim lažima u ulagivanjem povećala glavnu novčanu nagradu za 5000 eura, kao i tjedni budžet za 12 posto, a stanari su sinoć dobili i tulum.

-Nije mi jasno, kako se možeš ljutit na mene? - pitala se Tina koja smatra da nije učinila ništa loše jer je zaradila novac za pobjednika.

U nevjerici je jer njih dvoje nikada nisu ni imali odnos koji bi se mogao narušiti. Također, pita se kako je mogao uopće povjerovati u to da je naglo promijenila mišljenje o njemu s obzirom na to što joj je „izvrijeđao oca, znanje i školu“.

Dodala je da Goran svima „vrijeđa školu“, a s druge strane ne zna kada je počeo Drugi svjetski rat, što je Radi bilo urnebesno.

>>Goran saznao da Tina nije zaljubljena u njega, evo kako je reagirao

>>Goran povjerovao da je Tina zaljubljena u njega, pogledajte njegovu reakciju

Evo, šta Tina, posle svega, ima da kaže o Gogi!

Evo, šta Tina, posle svega, ima da kaže o Gogi! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 3. prosinca 2015

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:48 04.12.2015.

teško je uopće gledati u njezino lice

HA
hammer
07:39 04.12.2015.

Ja bi bio sretan da saznam da se ti nisi zaljubila u mene……

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije