Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Tina: Dokazala sam da znam pjevati 
i kako nisam glupava plavuša

zvijezde pjevaju
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
05.05.2014.
u 08:29

Pobjednički par slavio je do jutra s ekipom showa i roditeljima

Do ranih jutarnjih sati Tina Katanić i Marko Tolja slavili su svoju pobjedu u sedmoj sezoni HRT-ova showa “Zvijezde pjevaju”. Umorna ali jako sretna, Tina nam je prepričala svoje pobjedničke dojmove.

Plesala s tatom do jutra

– Joj, val sreće i iznenađenja preplavio me kad su nas proglasili pobjednicima i suze su mi odmah potekle niz lice – uzbuđeno opisuje bivša manekenka i bingo-djevojka. Prvi joj je na pobjedi čestitao njezin glazbeni mentor Marko Tolja.

– Cijelu noć mi je ponavljao: “Čestitam ti, kraljice, ti si najzaslužnija za našu pobjedu" – hvali Tina svog učitelja. Ni Marko nije štedio pohvale na Tinin račun.

– Ona je definitivno najbolja učenica koju sam dosad dobio u ovom showu i prava je štreberica – kaže Tolja. Najsretniji zbog Tinine pobjede bili su njezini roditelji i dečko.

– Mama i tata s nama su slavili cijelu noć i bio mi je to prvi noćni izlazak s roditeljima u kojem sam se uvjerila u tatine izvrsne plesne sposobnosti – ispričala je Tina. Osim što je publici i žiriju pokazala da zna pjevati, Tina je sretna što je konačno dobila priliku dokazati kako nije glupava plavušica.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

– Drago mi je što sam dobila priliku pokazati ljudima da imam što reći i mislim da sam se riješila stigme glupave plavušice, kako su me mnogi doživljavali – ponosno kaže. Glazbeni Tinin i Markov sklad na pozornici bio je toliko dojmljiv, pogotovo u izvedbama balada, da su ih članovi žirija proglasili ljubavnim parom.

– To nam je bilo jako smiješno. Naravno, kemija je postojala na pozornici, ali samo ona glazbena jer smo se trudili biti iskreni u izvedbama. No, nitko prije nekoliko mjeseci nije mogao pomisliti da ćemo se tako dobro slagati, on je jazzer, a ja manekenka, naizgled smo nespojivi, ali glazba nas je uspješno spojila – kaže bivša manekenka.

Kaže da ni njezin dečko ni Markova djevojka ni u jednom trenutku nisu posumnjali kako se nešto događa između njih.

Marko je njezin Kennedy

Od svih skladbi koje je otpjevala u showu, Tini je najdraža pjesma “I wanna be loved by you” koju je pjevala Marilyn Monroe.

– Dok sam pjevala tu pjesmu, Marka sam zamišljala kao Kennedyja, a ja sam bila Merlinka. Zbog ove emisije i glazbenih žanrova putovala sam kroz vrijeme i bilo mi je čarobno – sretno kaže Tina.

Komentara 25

NE
neki
08:56 05.05.2014.

Ti svi pjevači, uključujući i "profesionalce" ne bi prošli prvi krug u američkom idolu.

Avatar billybull
billybull
09:13 05.05.2014.

po obrvama a pogotovo po izrastu vise je nego ocito da doticna nije plavusa...pa zasto je onda to zabrinjava?

BN
beti ne
15:12 05.05.2014.

Dok ovo citam ja se osjecam neugodno zbog gluposti koje ova mlada zena provaljuje. E sad kulminacija je "da je dokazala da nije glupa plavusa" ups, kad i kako ? ovom izjavom na zalost samo je jos jednom dokazala di di joj je mjesto. Simpaticna je upravo zbog gluposti koje izvaljuje , zgodusna je takodjer, al' nek se mane povlacenja paralela iznedu sebe i pameti . To je druga kategorija . Sorry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije