Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR U VODICAMA

Tihana Babij nova je Miss Supranational Hrvatske!

Miss Supranational
Foto: Promo
1/25
07.06.2018.
u 14:44

– Jako sam sretna i uzbuđena. Drago mi je što sam imala mnogo navijača, došlo je dosta mojih prijateljica iz KUD-a u kojem plešem – rekla je Tihana.

Tihana Babij (18), izabrana je u Vodicama za novu Miss Supranational Hrvatske i predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru 7. lipnja u Poljskoj. To je treća hrvatska predstavnica na izboru za Miss Supranational Svijeta, nakon Petre Bojić i Eni Šukunde.

– Jako sam sretna i uzbuđena. Drago mi je što sam imala puno navijača, došlo je dosta mojih prijateljica iz KUD-a u kojem plešem – rekla je Tihana.

Prva pratilja je Vanda Antunović, a druga Antonia Tea Beroš. Zanimljivo je da su prve tri bile pobjednice regionalnih izbora – Tihana je pobijedila na izboru Miss Supranational dijaspore u Beču, Vanda je pobijedila na zagrebačkom, a Antonia Tea na izboru u Križevcima

Podijeljeno je i još nekoliko lenti. Gabriela Ružić je Miss Supranational simpatičnosti, Pia Cesarec je Miss Supranational fotogeničnosti, Kristina Opačak je Miss Supranational personality, Barbara Kos je Miss Supranational elegancije, a Jasna Jakovljević je Miss Supranational catwalk.

– Osim izbora kojim smo jako zadovoljne, iznimno smo počašćene jer nam je ukazana velika čast što smo dobile pismo i cvijeće potpore iz Ureda hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Prvi put smo radile finalni izbor u Vodicama, i to na vanjskom bazenu hotela Olympia. Nadamo se da ostajemo ovdje sljedeće dvije godine. Moramo zahvaliti gradu Vodice i Turističkoj zajednici Vodice jer su nam omogućili da napravimo vrhunsku priredbu. Što se tiče pobjednice, ona je jako mlada i sve nas podsjeća na kolumbijsku veliku glumačku zvijezdu Sofiju Vergaru. Potiče iz brojne obitelji. Roditelji imaju sedmoro djece, a osmo je na putu. U Beču pohađa tečaj stranih jezika, a u Zagrebu ide u Zrakoplovnu školu – rekle su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, vlasnice licencije Miss Supranational Hrvatske.

Eni Šukunda predala je krunu, ali je istaknula:

– Ostajem i dalje uz izbor, bit ću Sanji i Tamara desna ruka – rekla je Eni.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Mladen Grdović, Rajko Dujmić, Martina Tomašević te plesna skupina CROWD Control, koja je izvela pravi plesni show s bakljama.

– Pjevala sam na mnogo izbora, ali ovakvu scenu i izbor dugo nisam vidjela. Baš je sve bilo na vrhunskom profesionalnom nivou – rekla je Marina Tomašević.

Rajko Dujmić premijerno je izveo svoju novu pjesmu s kojom će se predstaviti na skorašnjem CMC festivalu, upravo u Vodicama. Program su uspješno vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach, a djevojke u se predstavile u šest izlaza – kožna galanterija Galko, večernje haljine i kupaći kostimi Mistic Exclusive, vjenčanice Nina Sposa i dnevna odjeća Lu Lei. Posebno je bio atraktivan izlaz finalistica u zlatnim kupaćim kostimima, a svaka od njih u ruci je nosila baklju. Nakon izbora, druženje se nastavilo uz prigodan domjenak, vina Šafran i tortu koji su za ovu specijalnu priliku napravile vrijedne ruke Moderato coffee & cakes bara ...where the style meets cake..

Miss Supranational
1/17

Komentara 1

ST
Startrack
15:01 07.06.2018.

Staje ljepo vidjet u ovoj slici je dasu ove stvarno ljepotice, izuzev te babe naravno. Za razliku od USA izbora ili miss svjeta gdje je sve se rastavilo od zdrave pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije