Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tihana Babij nova je Miss Supranational Hrvatske!

– Jako sam sretna i uzbuđena. Drago mi je što sam imala mnogo navijača, došlo je dosta mojih prijateljica iz KUD-a u kojem plešem – rekla je Tihana.
07. lipnja 2018. u 14:44 1 komentara 4277 prikaza
Miss Supranational
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/25

Tihana Babij (18), izabrana je u Vodicama za novu Miss Supranational Hrvatske i predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru 7. lipnja u Poljskoj. To je treća hrvatska predstavnica na izboru za Miss Supranational Svijeta, nakon Petre Bojić i Eni Šukunde.

Eni Šukunda MISS SUPRANATIONAL Jedna od ovih ljepotica naslijedit će Eni Šukundu

– Jako sam sretna i uzbuđena. Drago mi je što sam imala puno navijača, došlo je dosta mojih prijateljica iz KUD-a u kojem plešem – rekla je Tihana.

Prva pratilja je Vanda Antunović, a druga Antonia Tea Beroš. Zanimljivo je da su prve tri bile pobjednice regionalnih izbora – Tihana je pobijedila na izboru Miss Supranational dijaspore u Beču, Vanda je pobijedila na zagrebačkom, a Antonia Tea na izboru u Križevcima

Podijeljeno je i još nekoliko lenti. Gabriela Ružić je Miss Supranational simpatičnosti, Pia Cesarec je Miss Supranational fotogeničnosti, Kristina Opačak je Miss Supranational personality, Barbara Kos je Miss Supranational elegancije, a Jasna Jakovljević je Miss Supranational catwalk.

– Osim izbora kojim smo jako zadovoljne, iznimno smo počašćene jer nam je ukazana velika čast što smo dobile pismo i cvijeće potpore iz Ureda hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Prvi put smo radile finalni izbor u Vodicama, i to na vanjskom bazenu hotela Olympia. Nadamo se da ostajemo ovdje sljedeće dvije godine. Moramo zahvaliti gradu Vodice i Turističkoj zajednici Vodice jer su nam omogućili da napravimo vrhunsku priredbu. Što se tiče pobjednice, ona je jako mlada i sve nas podsjeća na kolumbijsku veliku glumačku zvijezdu Sofiju Vergaru. Potiče iz brojne obitelji. Roditelji imaju sedmoro djece, a osmo je na putu. U Beču pohađa tečaj stranih jezika, a u Zagrebu ide u Zrakoplovnu školu – rekle su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, vlasnice licencije Miss Supranational Hrvatske.

Miss Supranational Hrvatska Ljepotice Finalistice Miss Supranationala odradile pripreme za izbor

Eni Šukunda predala je krunu, ali je istaknula:

– Ostajem i dalje uz izbor, bit ću Sanji i Tamara desna ruka – rekla je Eni.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Mladen Grdović, Rajko Dujmić, Martina Tomašević te plesna skupina CROWD Control, koja je izvela pravi plesni show s bakljama.

– Pjevala sam na mnogo izbora, ali ovakvu scenu i izbor dugo nisam vidjela. Baš je sve bilo na vrhunskom profesionalnom nivou – rekla je Marina Tomašević.

Rajko Dujmić premijerno je izveo svoju novu pjesmu s kojom će se predstaviti na skorašnjem CMC festivalu, upravo u Vodicama. Program su uspješno vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach, a djevojke u se predstavile u šest izlaza – kožna galanterija Galko, večernje haljine i kupaći kostimi Mistic Exclusive, vjenčanice Nina Sposa i dnevna odjeća Lu Lei. Posebno je bio atraktivan izlaz finalistica u zlatnim kupaćim kostimima, a svaka od njih u ruci je nosila baklju. Nakon izbora, druženje se nastavilo uz prigodan domjenak, vina Šafran i tortu koji su za ovu specijalnu priliku napravile vrijedne ruke Moderato coffee & cakes bara ...where the style meets cake..

Miss Supranational
1 / 17
Eni Šukunda
Miss Suprantional MISS SUPRANATIONAL Eni Šukunda: Nezadovoljna sam, trebala sam biti među 25 najljepših Novi singl Barabe snimile spot s lijepom misicom Eni Šukundom
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Startrack:

    Staje ljepo vidjet u ovoj slici je dasu ove stvarno ljepotice, izuzev te babe naravno. Za razliku od USA izbora ili miss svjeta gdje je sve se rastavilo od zdrave pameti.