Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC Festival

Thompson proglašen izvođačem godine, oduševio koncertom u Vodicama

cmc festival
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/14
14.06.2014.
u 11:32

Prvu večer CMC festivala, na radost njihovih brojnih obožavateljica, otvorila je grupa Buđenje, nakon kojih su se na stage popeli Tiho Orlić i Thompson što je izazvalo pravu euforiju publike...

Prvu večer CMC festivala, na radost njihovih brojnih obožavateljica, otvorila je grupa Buđenje, nakon kojih su se na stage popeli Tiho Orlić i Thompson što je izazvalo pravu euforiju publike. Sve do kraja nastupa Thompsona i Tihe publika im je bila najbolji prateći vokal, a neki poneseni atmosferom su zapalili i baklje.

Uz odličan nastup Thompson je sinoć imao i dodatni razlog za slavlje jer je proglašen izvođačem godine a njegova pjesma 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' proglašena je hitom godine. U rockerskom tonu bio je i ostatak prve glazbene večeri u Vodicama, a svojim nastupom začinili su ga dečki iz Opće Opasnosti.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

>>Thompson, Rozga ili Silente - tko ima hit godine?

Komentara 4

TT
tik tak
14:40 14.06.2014.

Sad je na redu arena u Puli,drugovi necete to sprijeciti cak niti uz pomoc brace s istoka!!!

ME
melinda
16:06 14.06.2014.

Mislim da je malo neozbiljno od organizatora da doizvole thompsonu da nas bruka kada je u toku svjetsko prvenstvo jer dosta nas je obrukao simunic pred svijetom nije ni cudo sto nas svi mrze i sude protiv nas kada mi podrzavamo zlo a ne prave sportase i prave glazbenike poput severine rozge olivera ...

Avatar Tiffany79
Tiffany79
14:54 14.06.2014.

Glavno da plati porez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije