Naslovnica Showbiz Zvijezde

Thompson hit na iTunesu u Austriji i Švicarskoj, uz bok Beatlesima

Narudžbe stižu sa svih strana svijeta, prvih petstotinjak komada rasprodalo se u samo dva sata prodaje, a prvi je put jedan album hrvatskog izvođača u samom vrhu prodaje albuma na službenoj iTunes top-ljestvici.
15. travnja 2013. u 14:17 1 komentara 395 prikaza
Marko Perković Thompson,portal (1)
Foto: screenshot/Youtube.com

Thompsonov novi studijski album "Ora et labora" od objave 11. travnja ruši sve rekorde prodaje, priopćili su iz Croatia Recordsa. Narudžbe stižu sa svih strana svijeta, prvih petstotinjak komada rasprodalo se u samo dva sata prodaje, a prvi je put jedan album hrvatskog izvođača u samom vrhu prodaje albuma na službenoj iTunes top-ljestvici.

Naime, u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji "Ora et labora" je među prvih pet najprodavanijih albuma zajedno s imenima kao što su The Beatles, Bruce Springsteen, David Bowie, AC/DC i Eric Clapton.

Album Ora et labora inspiriran je povijesnim, duhovnim, životnim te socijalnim i političkim temama. Thompson je oduševio obožavatelje prvim singlom, prekrasnom ljubavnom baladom "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koja je u samo četiri dana dosegnula gotovo 80.000 pregleda na YouTubeu.

>>Ovdje preuzmite prvi singl s novog Thompsonova albuma!

 

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas