Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Tony Cetinski tužit će Houdeka!

the voice
Foto: PR FOTO
1/15
07.04.2015.
u 14:15

Svađe traju već nekoliko mjeseci, a sve je kulminiralo kada je Cetinski u jednom trenutku rekao Jacquesu da se ponaša kao "drama queen"

Tony Cetinski i Jacques Houdek toliko su se posvađali nakon "The Voicea" u subotu da će sve završiti na sudu. Prema pisanju Tportala, Cetinski planira tužiti Jacquesa zbog grubog vrijeđanja i teških riječi koje mu je uputio nakon što su se ugasile kamere u studiju.

Svađe traju već nekoliko mjeseci, a sve je kulminiralo kada je Cetinski u jednom trenutku rekao Jacquesu da se ponaša kao ''drama queen''. Nakon završetka emisije Tony je došao do Jacquesa i pitao ga što ga muči, no Houdek ga je opsovao pa je došlo do verbalnog sukoba, a zamalo i do tučnjave. Svjedoci tvrde da je ih je morao razdvajati Miroslav Levak, suprug mentorice Indire. Ivan Dečak sukobu nije svjedočio jer je odmah po završetku showa otišao. Cetinski je priznao kako je iznenađen Jacquesovim ružnim riječima.

– Ono što ja govorim od prvog dana snimanja Jacques sada pokušava iskoristiti protiv mene u emisijama uživo. A to je da su kandidati na prvom mjestu, a ne njegov veliki come back ili mi mentori – rekao je Tony za spomenuti portal. Jacques se suzdržao od komentara te je rekao da neće ništa komentirati, iako bi mogao mnogo toga reći. Cetinski navodno Jacquesu zamjera što vrijeme ne provodi radeći s kandidatima, već surfajući internetom i prateći društvene mreže. Smeta mu i način na koji se Jacques odnosi prema kandidatima.

>>Tony i Jacques žestoko se posvađali nakon subotnjeg The Voicea

>>Koja razlika! Poslušajte kako je Nina Kraljić 2009. zvučala u Super Talentu

Komentara 58

AR
arijel
15:29 07.04.2015.

Zak sve mu pojedi

MR
mrki69tua
15:43 07.04.2015.

Biće da mu je Žak reka da se on bode u žilu, a brat u dupe.

AC
acer
14:58 07.04.2015.

Žak, oslanjamo se uz tebe! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije