Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA NEZGODA

Minea zaplesala u studiju pa pokazala gaćice

Minea
Foto: Instagram screenshot
1/6
28.05.2020.
u 10:56

Minea je na Instagramu objavila i fotografiju nakon emisije, a u kratkom vremenu dobila je skoro 2000 lajkova i puno pozitivnih komentara

Renata Končić Minea uz pjevačku karjeru gradi i voditeljsku, a posljednjih godina postala je zaštitno lice In Magazina Nove Tv. Da je jednako zavoljela voditeljski posao Minea često pokazuje na društvenim mrežama, a na Instagramu je objavila i kratki video snimljen nakon emisije. Zadovoljna i nasmiješena Minea pleše u studiju, a dok je poskakivala malo je podigla crnu haljinu, te su joj izvirile gaćice. 

Minea
1/10

Minea je na Instagramu objavila i fotografiju nakon emisije, a u kratkom vremenu dobila je skoro 2000 lajkova i puno pozitivnih komentara.

- Ti si kraljica Nove Tv, napisao joj je jedan pratitelj.

Podsjetimo, Minea je nedavno komentirala kako dobar izgled koji održava godinama kroz karijeru duguje vježbanju. - S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IP
info_punkt
17:16 28.05.2020.

hajde, Minea je barem oku ugodna. Puno bolje nego kad gaće pokazuje nekakva ofucana "profesorica i bioetičarka"

PC
PATLIZANI-CESNJACI
11:36 28.05.2020.

Moje su lipše na mace i mišiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije