Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Tenzije u plavom timu: Nataša otkrila Marinin iznenađujući potez

Foto: Nova TV
1/6
27.03.2023.
u 18:00

Marina je uvjerena da je ona najveća konkurencija za pobjedu u Survivoru. Smatra i da se pojavio klan koji želi eliminirati najjače članove tima te da su u njemu Filip, Antonia i Anđela, a u svoj stav uvjerili su, kaže, i Sanju.

Noć nakon nenadanog slanja Marine u dvoboj, u plavom se timu sliježu dojmovi, ali su i tenzije u plemenu sve očitije. „Jako su me povrijedili, jer sam se jako trudila. Očito to nije dovoljno i ne pali. Očito je to možda i previše. Imam novu taktiku, a to je da ću biti najmanje vidljivi član plemena, osim u poligonu, tamo ću im pokazati tko sam“, kaže Marina koja je uvjerena da je ona najveća konkurencija za pobjedu u Survivoru. Smatra i da se pojavio klan koji želi eliminirati najjače članove tima te da su u njemu Filip, Antonia i Anđela, a u svoj stav uvjerili su, kaže, i Sanju.

„Nismo uništili tim mi koji smo glasali za Marinu, nego oni koji su stali na njezinu stranu“, smatra Filip te dodaje da je svojim ponašanjem nakon nominacija Marina samo potvrdila da je upravo ona osoba za koju je trebalo glasati. Crveni tim komentirao je cijelu situaciju na plemenskom vijeću, a Nataša je otkrila da im je nakon duela Marina prišla i pitala ih prihvaćaju li je u svoje pleme. „Zamisli kakvo je to pleme kad ona ne želi biti u njemu“, rekla je Nataša.

Kako će izgledati borba za namirnice nakon velike neugodne situacije u plavom plemenu, ne propustite pogledati večeras u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora na Novoj TV.

Podsjetimo, u posljednjoj prikazanoj epizodi vidjeli smo da iako i plavi tim ima svojih problema, u crvenom su oni trenutačno izraženiji. „Ana me naživcirala i razočarala u trenucima gdje je trebala pokazati snagu, jedina je pustila šipku. Na gredi je padala. Nina kao antilopica, pokidala se, djevojka je dušu ispustila, a Ana pada na gredi, ne može proći. Poslije bude još neprecizna i nema snage“, osvrnula se Draga na igru prije glasovanja na plemenskom vijeću.

„Ona se priklonila određenim ljudima za koje je mislila, ako ih pridobije, da će joj biti lakši opstanak ovdje. Mene vidi kao jedinku, sama sam ovdje i nisam joj zanimljiva da pokuša bilo što sa mnom i to sam joj zamjerila“, kaže Anja.

VIDEO Hus o Akiju: Njega nitko nikada neće moći zamijeniti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije