Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama se nastavlja

Piqueova majka navodno se potukla sa Shakirom: 'Udarila ju je šakom u lice'

Shakira se zahvaljuje svojim obožavateljima koji su se okupili ispred vile povodom njenog 46. ro?endana
Foto: GSLV
1/6
27.03.2023.
u 13:00

Iako nitko od aktera nije potvrdio da je do sukoba doista došlo neki obožavatelji odlučni su u namjeri da pjevačicu nagovore da podigne tužbu protiv Piqueove majke.

Pjevačica Shakira (46) i dalje puni stupce španjolskih tabloida, a ovog puta u fokusu se našla zbog navodnog fizičkog obračuna s Montserrat Bernabeu (60), majkom svog bivšeg partnera Gerarda Piquea (36). Naime, prema priči koja je dospjela u medije do sukoba je došlo nakon što je kolumbijska zvijezda predbacila bivšoj svekrvi da je pokušala sakriti preljub svog sina sa studenticom Clarom Chiom. Piqueova majka navodno je znala za Piqueovu izvanbračnu aferu te mu je čak dala jednu od svojih kuća kako bi u njoj mogao nesmetano provoditi vrijeme s Clarom.

Španjolska novinarka Laura Fa tvrdi da je Shakira bila jako povrijeđena i uznemirena jer dok je ona trebala rame za plakanje, Bernabéu je skrivala Piquéovu aferu. Također, španjolski mediji tvrde da su se Shakira i Bernabeu fizički obračunale pred Piqueom i njihovom djecom, a izvor blizak nogometašu je svjedočio o incidentu. - Bernabeu je udarila Shakiru šakom u lice ispred Gerarda i njihove djece - rekao je izvor i dodao kako su njih dvije imale ozbiljne svađe i ranije. Iako nitko od aktera nije potvrdio da je do sukoba doista došlo neki obožavatelji odlučni su u namjeri da pjevačicu nagovore da podigne tužbu protiv Piqueove majke.

Inače, Shakira posljednjih mjeseci proživljava izrazito težak period na privatnom planu, a uz to što pokušava preboljeti prekid od Piquea paralelno skrbi i o članovima svoje obitelji koji su lošeg zdravstvenog stanja.  Njezina majka Nidia Ripoll nedavno je hitno hospitalizirana, a uzrok je navodno moždani udar. Izvori bliski pjevačici za španjolske medije izjavili su da je problem povezan s venskom trombozom, no srećom njezina majka nije bila životno ugrožena.

No, to nije jedini problem s kojima se suočava pjevačica trenutno. I njezin otac William Mubarak (91) također ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su uslijedili nakon što je prošle godine završio na operacijskom stolu i to zbog nezgodnog pada. Zbog zdravstvenih problema članova obitelji Shakira je odgodila preseljenje iz Španjolske u Miami sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8).

VIDEO Tamara Loos odjenula haljinu koju je prije 11 godina nosila Severina

Komentara 1

LI
liliZG
16:00 27.03.2023.

bolje pitati , kakav je to sin koji dozvoljava mamici da mu rješava probleme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije