Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjana Bohanec:

Tek sam nedavno doznala što se s mojim ocem dogodilo 1945. godine, mama mi o tome nikada nije pričala

24.02.2023.
u 13:00

"Imam dva sina mog supruga i četvero unučadi. Vidimo se i dobro slažemo, svaku večer me netko nazove da pita je li sve u redu. Živim sama s malim psom i u sjećanju na mog supruga koji mi strašno nedostaje. Nisam se zatvorila u kuću, HNK me uvijek poziva na sve premijere i uvijek dođem", priča Mirjana Bohanec.

Komentara 14

Avatar Idler
Idler
14:08 24.02.2023.

Predpostavljam kak je otac bil kulturan i obrazovan čovjek, a posjedoval je velki stan vu Frankopanskoj il Jurišićevoj il Vlaškoj...to ga je koštalo ?!

Avatar Moodleen
Moodleen
15:43 24.02.2023.

Mnoge je Hrvate tih godina "pojela noć"!! A mi do danas nismo zabranili komunizam. Nismo proveli lustraciju. Pa smo tu gdje jesmo. Glavno da smo zabranili "zds", kaj ne? Jadno, jadno...

BP
Besposlen pop
15:56 24.02.2023.

Na žalost, takvih sudbina kao njenog oca je bilo na tisuće. Najgore što potomci naredbodavaca i egzekutora idalje vladaju Hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?