Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskusna rekorderka

Tek joj je 97! Vremešna pjevačica s top lista pomela svjetske zvijezde

vera lynn
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/4
09.06.2014.
u 16:33

Dama Vera Lynn albumom obradama najpoznatijih pjesama iz Drugog svjetskog rata pstavila je novi rekord kao najstarija pjevačica u britanskom Topu 20

Dama Vera Lynn dospjela je u britanski top 20, a tek joj je 97 godina. Ova vremešna pjevačica time je postala rekorderka, kao najstarija osoba koja je ikad dospjela tako visoko na top ljestvice.

Na top liste dospjela je albumom "Vera Lynn's National Treasure – the Ultimate Collection" obradama najpoznatijih pjesama iz Drugog svjetskog rata, kojim se obilježila 70. obljetnica Dana D.

Album uključuje 40 najpoznatijih šlagera iz ratnog razdoblja, uključujući pjesme "We'll Meet Again" i "The White Cliffs Of Dover".

Lynn je prije pet godine, kad joj je bilo 92, dospjela na prvo mjesto top ljestvica, albumom svojih najvećih hitova. Karijeru je započela sa sedam godina, što je čini najdulje aktivnom pjevačicom u Britaniji.

>>Vojna groblja Normandije podsjetnik su na dan koji je promijenio svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije