Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila priznanjem

Buran život zvijezde serije 'Bolji život': 'U isto vrijeme bila sam s dvojicom u braku'

Foto: screenshot/youtube
24.12.2018.
u 09:00

Svetlana Bojković tijekom snimanja popularne TV serije ''Bolji život'' skrivala je velike tajne

Život srpske glumice Svetlane Bojković dostojan je zapleta pravih sapunica. Naime, legendarna glumica priznala je kako je u isto vrijeme bila s dvojicom muškarca. Sve se odvijalo dok je snimala seriju Bolji život krajem osamdesetih godina. Dok je još službeno bila u braku s prvim mužem Milošem Žutićem, upoznala je i zavoljela drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića.

– Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je iz svog prvog braka izašao na isti način kao ja iz svog – izjavila je glumica za srpske medije.

Otkrila je i kako joj je prvi brak propao jer se udala premlada. – Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegova života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, usprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja s redateljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on s glumicom Ognjankom Ognjanović s kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dvije bile smo i ostale jako bliske – izjavila je glumica. Njezin prvi suprug preminuo je nakon teške bolesti, a u braku s njim Bojković je dobila kćer, također glumicu Katarinu Žutić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svetlana Bojković (@ceca.bojkovic) on

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 36

SP
Sveti_pećinski
13:29 24.12.2018.

ne kužim, šta je tu spektakularno? Nije se još formalno razvela od prvog, a upoznala je drugog. Pa takve stvari se događaju svaki dan, a napisali ste to kao da je bila udana za dvojicu istovremno. Ovo je čisti clickbait! Nisko...

SA
samoborka
09:32 24.12.2018.

Zaista Vecernji...na Badnjak? Na Bozic cemo citati o Ceci? Vi ste sumadijski guzobris,a ne hrvatske dnevne novine.

DU
Deleted user
11:07 24.12.2018.

Ako ju je Miloš oženio sa 21, znači da ju je vozio i sa 19...Miloše, zavidim ti. Možda komad i nije bila velika glumica, ali je bila (a i danas je) ljepotica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije