Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje zimuju poznati?

Tatjana Jurić i 
Maja Šuput bježe 
u tople krajeve

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/4
19.11.2016.
u 20:32

Snijegu se zato vesele voditeljice Anja Alavanja Romac i Renata Sopek koje jedva čekaju spuštanje snježnim padinama

Bliži se sezona zimovanja i odlaska na skijanje, pa smo odlučili provjeriti da li naši poznati više preferiraju odlazak na skijanje ili od niskih temperatura bježe u tople krajeve. Maja Šuput kaže da joj je dosta zime i snijega pa je odlučna u naumu da zimski godišnji provede negdje gdje je toplo.

– Neću na snijeg, otići ću u toplije krajeve. Uvijek sam prije s društvom išla na skijanje, ali mi je dosta zime i toga da su skije i pancerice teže od mene. Eventualno ću otići nekoliko dana, ali to je to – rekla je Maja za story.hr. Dodala je kako će većinu godišnjeg odmora provesti u Miamiju. – Tamo je toplo, plaže su divne, noćni izlasci odlični, svi su lijepi i goli... Što mi više treba? – zaključila je pjevačica. 

Trenerica fitnessa Renata Sopek zatrpala se obvezama pa još nije sigurna hoće li uspjeti uhvatiti tjedan dana i otići na skijanje. – Upisala sam diplomski studij i počela nove projekte i nadam se da ću ipak uspjeti naći vremena za skijanje – rekla je Renata i dodala kako nema destinaciju na koju tradicionalno odlazi pa je prije dvije godine bila u Francuskoj, prošle godine na Jahorini...

Na tradicionalno obiteljsko zimovanje u punom sastavu sprema se obitelj Alavanja Romac. – Idemo na skijalište Gerlitzen u Alpe. Otkako imamo djecu, suprug i ja imamo visoke zahtjeve. Hotel mora biti na stazi, a treba nam i igraonica – rekla je Anja. Dodala je da svi skijaju osim, naravno, najmlađeg Ivora koji ima godinu i šest mjeseci.

Voditeljica Tatjana Jurić ne voli snijeg i led. – Ne skijam, ne bordam, ne volim zimske aktivnosti. Zato usred zime bježim tamo gdje je ljeto – izjavila je Tatjana koja će možda sa svojim dragim Ivanom Zubakom ili pak s prijateljicama otići u tople krajeve.

>> Na skijanje u ‘hrvatskom tjednu’ unatoč početku nastave usred tog tjedna

Ključne riječi

Komentara 7

DA
dangebandi
20:42 19.11.2016.

S čim se bave te trebe osim šta se svako malo reklamiraju kako idu ili su izvan Hrvatske? Jel rade išta ili samo parazitiraju?

DU
Deleted user
21:01 19.11.2016.

Ma kakav Miami. Ide Maja do modnog mačka. Stručnjaka za photoshop.

DU
Deleted user
20:48 19.11.2016.

Ajde majo nadji nekog frajera i ne vracaj se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije