Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni i zaljubljeni

Ne kriju više ljubav koja je počela kao u filmu – na prvi lajk

Foto: Matija Habljak
1/3
03.10.2016.
u 14:17

Voditeljica i član uprave AutoZubaka, Tatjana Jurić i Ivan Zubak, vezu su počeli porukom na društvenoj mreži. Sretni i zagrljeni u šetnji rovinjskom rivom prošli vikend svima su dali do znanja da se vole, a Tatjana je česta gošća i u Ivanovu obiteljskom domu.

Televizijska i radijska voditeljica, 33-godišnja Tatjana Jurić, odnedavno je ponovno zaljubljena, a sudeći po fotografijama, i jako sretna. Njezin novi partner je 31-godišnji Ivan Zubak, član uprave AutoZubaka, zadužen za poboljšanje kvalitete poslovanja, i predsjednik uprave ORYX grupe.

Duge šetnje Maksimirom

Njihova ljubavna priča, tvrde njihovi bliski prijatelji, počela je kao u romantičnim filmovima. Navodno se Ivan prvi obratio Tatjani, i to preko društvene mreže. Jedan njegov lajk, kako tvrde upućeni, bio je dovoljan da par počne razmjenjivati poruke, a zatim je uslijedio i susret.

Diplomiranu politologinju i ambicioznog poduzetnika često se može vidjeti kako šeću Maksimirom, ali ipak su najopušteniji u Ivanovu domu, gdje Tatjana često boravi. 
Koliko su bliski, Ivan je nedavno pokazao promijenivši profilnu fotografiju na Viberu onom na kojoj leži zagrljen s novom djevojkom.

– U vezi tražim ljubav. Podršku. Razumijevanje. Poštovanje. Uvažavanje. Slobodu, odnosno mogućnost da budem loše kad se tako osjećam i da budem luckasta kad mi to treba. Ne mislim da je ljubav bezgrešna, niti da takva treba biti. Imam i to jedno pomalo naivno shvaćanje – ako smo zajedno, onda smo zajedno. Bilo kada i u bilo kakvim uvjetima. Što god da se dogodi u vezi, mislim da se s time treba suočiti, da je to uvijek odraz dvoje ljudi i da se ne događa zbog loše namjere. Dok god je tako, meni je dovoljno – rekla je Tatjana jednom prilikom za Story, a tada je i priznala da iz prijašnjih veza pamti samo lijepe i sretne trenutke.

Uvijek okrenuta budućnosti

A upravo tako pamti i dvije i pol godine dugu vezu sa skiperom Mirjanom Vlahovićem, s kojim je bila i zaručena, ali prekinula je vezu u siječnju ove godine.

– Da smo vrijedili, bili bismo sad ovdje. Budući da nismo ovdje, nismo vrijedili i idemo dalje – komentirala je Tatjana prekid zaruka za Večernji list.
– Uvijek se radije okrenem budućnosti nego da se opterećujem prošlošću – rekla je i jednom prilikom svestrana voditeljica koja se tom mišlju vodila i sada kada je počela vezu s mladim nasljednikom Ivanom. Ljubav joj je, kako je Tatjana navodno povjerila prijateljicama, došla kada joj se najmanje nadala. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

MA
mađar
15:54 03.10.2016.

Gospodin se bu jako usrecil. Morat ce upoznati sve butige, kafice i ostala mesta gde se ništa ne radi, a troši lova.

LE
LeonardS
16:50 03.10.2016.

Do godine druga šetnja

SW
swimm
15:54 03.10.2016.

uvijek se lako i filmski zaljubljuju u lovatora. Njuse tu silnu ljubav koju zrtva emitira:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije