Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A Vlaho pločice

Tatjana Dragović pokazala trudnički trbuščić?

tajci
Foto: Facebook
26.05.2014.
u 09:42

U posljednje vrijeme priča se o trudnoći Tatjane Dragović. Ako je to točno, postat će treći put majka, dok će njezinu mlađahnom dečku Vlahu Arbuliću to biti prvo dijete

U posljednje vrijeme priča se o trećoj trudnoći Tatjane Dragović. Ako je to točno, postat će treći put majka, dok će njezinu mlađahnom dečku Vlahu Arbuliću to biti prvo dijete. Sretni par vijest nije službeno potvrdio, no Vlaho je na svom Facebooku objavio simpatičnu fotografiju na kojoj se Tatjana i on hvale trbusima.

Vlaho je pokazao zavidne pločice, a Tatjana mali trbuščić. Par se upoznao u teretani, u kojoj, ako je suditi prema fotografiji, provode dosta vremena.

 

>>Tatjana Dragović trudna s mladim manekenom?

Komentara 5

SE
sestrićna
12:59 26.05.2014.

mali ne vadi...

SJ
Sve je uzalud
10:59 26.05.2014.

.....koliko će ovo trajati...............

LE
LeonardS
17:00 26.05.2014.

Što napisati a da nije uvredljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije