Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova?

Tatjana Dragović trudna s mladim manekenom?

Tanja Dragović i Vlaho Arbulić
Foto: VL
1/6
30.04.2014.
u 07:42

Tatjana Dragović i njezin dečko Vlaho Arbulić navodno čekaju dijete. Prema pisanju magazina Story, ali i tračevima koji kruže gradom, lijepa manekenka navodno je u drugom tromjesečju trudnoće

Tatjana Dragović i njezin dečko Vlaho Arbulić navodno čekaju dijete. Prema pisanju magazina Story, ali i tračevima koji kruže gradom, lijepa manekenka navodno je u drugom tromjesečju trudnoće. Prijatelji bliski paru za magazin su otkrili kako su budući roditelji presretni, a spol djeteta ne znaju, ili drže samo za sebe. Prošle nedjelje Tatjana je fotografirana u šetnji, tijekom koje je zadovoljno i nježno držala trbuščić, pa su i time potaknute glasine o prinovi.

Ipak, bivša supruga Gorana Ivaniševića za javnost je demantirala glasine o djetetu. Njezina majka za Story nije htjela ništa komentirati, dok su isto napravili i roditelji Vlahe Arbulića. Zgodni maneken nije bio raspoložen za komentar. Tatjana i Vlaho romansu su započeli u teretani u kojoj su se upoznali i nakon kratkog prijateljstva postali par. Otad su nerazdvojni, a njihova ljubav cvjeta. Vlaho je već upoznao Tatjaninu djecu iz braka s Ivaniševićem, s kojim je bivša manekenka ostala u sjajnim odnosima.

>>Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić nježno se ljubili u restoranu

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
08:20 30.04.2014.

hahahahaahaha, boze sta vi sve necete objaviti!!!!

ŠA
Šanin
13:45 30.04.2014.

Mora da su njegovi roditelji oduševljeni s novom "malo starijom" snajkom??

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:55 30.04.2014.

Ma nije mi jasno kako to razni novinari tako brzo saznaju.. A i koga to uopće zanima ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije