Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu prijatelja

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić nježno se ljubili u restoranu

tatjana dragović
Foto: Instagram
1/5
29.04.2014.
u 08:53

Tatjana Dragović i mladi maneken Vlaho Arbulić svoju ljubav više ne skrivaju...

Tatjana Dragović i mladi maneken Vlaho Arbulić svoju ljubav više ne skrivaju. Blizak prijatelj lijepe manekenke Grgo Zečić objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj se par nježno ljubi. U ugodnom ambijentu restorana ekipa je večerala, a potom uživala u druženju. Mora se priznati, Vlaho i Tatjana zajedno izgledaju sjajno.

Iako ljubav nisu potvrdili, na društvenim mrežama objavili su nekoliko zajedničkih fotografija.

Navodno su vezu započeli već prije Nove godine, koju su dočekali zajedno u Beogradu. Društvo su im navodno pravila i Tatjanina djeca iz braka s Goranom Ivaniševićem.

>>Tatjana Dragović u vezi s manekenom Vlahom Arbulićem?

Komentara 20

AN
AnkaAnka
09:09 29.04.2014.

Mogla bi biti malo diskretnija. Ponaša se ko curetak, a doma djeca surfaju na netu i gledaju mamu kako se ljubaka. Užas, kud ide ovaj svijet???

AP
anastazija.pezo
11:14 29.04.2014.

spasio se Goran

ST
strsljen2013
11:23 29.04.2014.

Tko je wtf neka Tatjana i neki Vlaho? Zbog čega su na naslovnici? Veća i korisnija vijest je da je lički medvjed s istočnog dijela Like ispod autoceste prešao u zapadni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije