Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od prijatelja?

Tatjana Dragović i Niko Kranjčar viđeni zajedno u hotelu

'07.08.2011., Dubrovnik - U hotelu Palace odrzana je vecer Zvijezde pod Zvijezdama. Tanja Dragovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.04.2013.
u 12:59

Prije nešto više od mjesec dana, manekenka i nogometaš zajedno su se prijavili u hotel Westin.

Tatjana Dragović i Niko Kranjčar viđeni su zajedno na recepciji hotela Westin. Manekenka i nogometaš poriču glasine da su već neko vrijeme jako bliski, no zajedničku fotografiju s recepcije za Story nisu htjeli komentirati.

Prva šuškanja o njihovu bliskom odnosu krenula su već početkom ove godine, a Story piše da ima ekskluzivne informacije o njihovoj ljubavi s više strana. No, tek fotografije potkrijepile su glasna šuškanja. Tatjana je sve demantirala govoreći da Niku jedva poznaje. Sporna fotografija s recepcije Westina nastala je 22. ožujka nakon utakmice Hrvatska – Srbija.

Da podsjetimo, nedavno su Tatjana Dragović i Goran Ivanišević objavili da je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi kraj. Objasnili su kako više ne funkcioniraju kao muškarac i žena. Zahtjev za razvod predala je atraktivna manekenka.

U braku su dobili dvoje djece, a njihova je veza bila ugrožena aferama.

>>Tatjana Dragović u toplesu snimila seksi kampanju

>>Nakon četiri godine braka rastaju se Tatjana i Goran Ivanišević!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije