Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno su 15 godina

Nakon četiri godine braka rastaju se Tatjana i Goran Ivanišević!

Goran i Tatjana
PIXSELL
08.04.2013.
u 13:22

Bivša manekenka predala je papire za razvod braka. Razlog svemu nije treća osoba, piše Story

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović rastaju se nakon 15 godina ljubavi. Bivša manekenka i nekadašnji teniski as odlučili su predati papire za razvod, a prema pisanju Storyja, odlučili su tako na Tatjaninu inicijativu.

Razlog nije treća osoba nego činjenica da više ne funkcioniraju kao muškarac i žena, nego kao prijatelji koji će i dalje podupirati jedno drugo. U 15 zajedničkih godina dobili su dvoje djece, 10-godišnju Amber i petogodišnjeg Emanuela.

Ljubav Tatjane i Gorana obilježile su i dvije velike afere. Kada je 2008. godine Ivanišević uhvaćen u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović, Tatjana mu je oprostila nakon javne isprike za aferu. Nakon toga, Tatjana i Goran izgledali su skladno i sretno, no nakon nekoliko godina lijepa bivša manekenka uzvratila je udarac. Uhvaćena je u druženjima s mladim nogometašem Markom Šimićem. S Markom je viđena na rolanju te u noćnom izlasku.

Sve je demantirala govoreći da joj je Šimić samo dobar prijatelj, a Ivanišević je stao iza svoje supruge. Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti kada je prije mjesec dana Dragović rođendan proslavila u društvu prijateljica i kćeri, bez Gorana, koji je tu večer proveo u zagrebačkoj Areni.

>> Tatjana Ivanišević pred Markom Šimićem plesala s manekenom

>> Dok je Goran igrao, Tanja je pisala poruke, a djeca su ga bodrila

>> Tanja Dragović izmjenjivala nježnosti s mladim nogometašem

>> G. Ivanišević supruzi Tatjani dao 1,9 mil. kn vrijedne dionice banke

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije