Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Tarik i Lejla Filipović pozirali zagrljeni i nasmijani, a ona zaintrigirala pratitelje svojom haljinom

Foto: Instagram
1/15
09.09.2023.
u 10:29

Tarik i Lejla pozirali su u elegantnom izdanju na otvorenom. Lejla je nosila zanimljivu haljinu na bretele. Naime, duga haljina preplavljena šarenim detaljima toliko je zaintrigirala pratiteljice da su u komentaru ispitivale samo gdje se može kupiti.

Glumac Tarik Filipović (51) i njegova prekrasna supruga Lejla (46) na društvenim mrežama javili su se s jedne proslave u Istri na kojoj nisu skrivali sreću i zaljubljenost. Tarik i Lejla pozirali su u elegantnom izdanju na otvorenom. Lejla je nosila zanimljivu haljinu na bretele. Naime, duga haljina preplavljena šarenim detaljima toliko je zaintrigirala pratiteljice da su u komentaru ispitivale gdje se može kupiti.

Niski rep, sunčane naočale, bijelu torbicu i sandale dodala je ovoj kombinaciji. Tarik je, pak, na sebi imao kratke bijele hlače, tamno plavu majicu i bijele tenisice, a na glavi je također nosio sunčane naočale.

Inače, Lejla se sredinom kolovoza javila i s odmora. Na fotki je bila u kupaćem kostimu na moru, što je oduševilo njene pratitelje. Lejla je odabrala crni, dvodijelni badić koji je dodatno naglasio njenu fit liniju. Kako bi se zaštitila od sunca na glavi je imala slamnati šešir, te tamne naočale. 

- Ka i uvik gledam more...Ovu tajnu koju diše - napisala je u opisu fotografije stihove pjesme Olivera Dragojevića. Fotku je lajkalo mnogo ljudi, a u komentarima joj se javila i koja joj je napisala da je lijepa, dok su joj mnogi drugi dijelili komplimente. 
Bivša misica ovoga ljeta ne miruje, a sa suprugom odmarala je i u Istri.

- Mrs. and Mr. Filipović... - kratko je napisao Tarik pored fotografije. 

Podsjetimo,  ljubavna priča voditelja i glumca Tarika Filipovića i bivše miss Hrvatske Lejle Šehović počela je 2006., nedugo nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija, brata izbornice ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dinu.

VEZANI ČLANCI

– Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo postao sam siguran da ćemo se oženiti – kazao je Tarik u razgovoru za magazin Extra. 

Prvi put zajedno su viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006., a viđeni su zajedno i pet mjeseci kasnije na Noći gutača reklama. No, Lejla je tada kazala kako su njih dvoje samo prijatelji. Da definitivno nisu samo prijatelji, mogli smo zaključiti na dodjeli Večernjakove ruže 2007., kada je Tarikovu nagradu za TV osobu godine preuzela upravo Lejla. Tarik je konačno priznao vezu u jednom intervjuu kada je kazao kako je sa "ženom svog života te da uživa u tome".  Tarik i Lejla odlučili su u tajnosti sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. "A što da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati?" rekao je Tarik za Story, a Lejla je dodala: "Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao."   

Nakon rođenja Armana par je priredio raskošno vjenčanje na imanju Marincel u Zagrebu, uz mnogo osoba iz javnog života. 

VIDEO Pas Sergeja Trifunovića na plaži bez uzice u Rovinju

 

Komentara 1

FI
Fileki
18:43 09.09.2023.

Arman i Dino, prikrvena muslimanska imena, isto ko i Denis, Damir…čovjek bi mogel pomislit naš Damir kad ono nije Damir nego Daamir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije