Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tarik i dalje voditelj, smijenjena urednica Maja Jurković 'Milijunaša'

tarik
Mišo Lišanin
28.10.2009.
u 22:05

Maja Jurković od sada je stručna suradnica kviza. Plaća joj je jednokratno smanjena 30 posto. Urednik kontatk programa Mario Sedmak dobio je plaću umanjenu za 20 posto, a Elizabeth Holmsi deset posto.

Rukovodstvo HTV-a nakon mjesec dana završilo je istragu u slučaju “Milijunaša” i nespretne izjave Tarika Filipovića. Najgore je prošla urednica kviza Maja Jurković koja je smijenjena i od sada na špici emisije potpisana kao stručna suradnica.

Plaća joj je jednokratno smanjena 30 posto. Urednik kontatk programa Mario Sedmak dobio je plaću umanjenu za 20 posto, a Elizabeth Holmsi deset posto. Tarik Filipović također je imao jednokratne financijske sankcije koje su uplaćene u korist Klaićeve bolnice. Zbog cijelog slučaja navodno su opomenuti i Blago Markota te Domagoj Burić.

Ključne riječi

Komentara 9

DA
danielzg
01:15 29.10.2009.

Tarikov mentor ti je Duško Ljuština, najmoćniji čovjek hrvatske kulture koji samostalno raspoređuje oko 500 miliona kuna koje grad Zagreb odvaja za kulturu te određuje Direktore i zaposlenike svih Zagrebačkih kulturnih institucija! On ga je svugdje progurao pa i u Miljunaša! A koliko mu znači Ljuština, dokazao je kada mu se rodio sin! Slučajno sam tada čitao 1 časopis gdje je sam Tarik rekao da je nakon rođenja sina prvo zvao Ljuštinu pa onda roditelje! To sve govori o Tariku!

MA
maraton
22:50 28.10.2009.

Ma da mi je znat ko je ovon Tariku mentor?Zaštićen je ka lički medo.

GH
ghostwriter
22:20 28.10.2009.

Kakav je ovo naslov?! \"Tarik i dalje voditelj, smijenjena urednica Maja Jurković \'Milijunaša\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije