Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doviđenja Tarik!

Tarik Filipović se oprostio od omiljenih kvizaša, pogledajte što su mu spremili

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
24.05.2019.
u 16:58

- Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. i zasad posljednju epizodu "Potjere" - stoji u objavi Deana Kotige na društvenim mrežama. Kvizaši su se od voditelja oprostili na lijep način.

Ekipa kvizaša iz "Potjere" oprostila se od svog najdražeg voditelja, Tarika Filipovića. Danas mu je posljednja epizoda emisije, a njegovi kolege odlučili su ga počastiti prigodnom tortom.

- Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti - stoji u objavi lovca Deana Kotige.

Foto: Facebook/RTL

Komentari se nižu i raspravlja se tko će zamijeniti Tarika na tom mjestu.

- Hoće li ga zamijeniti Joško Lokas? - upitao je jedan pratitelj, a neki su odmah protestirali.

- Ako ga zamijeni Joško Lokas, ja prestajem gledati Potjeru - razborito je komentirao gledatelj.

- Bez Tarika to neće biti to...- drugi je komentirao.

Podsjetimo, Tarik je šest godina vodio "Potjeru", a na jesen se vraća u kviz "Tko želi biti milijunaš?" koji će nakon stanke od devet godina ponovno početi s prikazivanjem. Upražnjeno mjesto voditelja u "Potjeri" još uvijek ostaje pod upitnikom, a nagađa se da su potencijalne zamjene Barbara Kolar, Danijela Trbović, Joško Lokas i Mirko Fodor.

 

Komentara 23

IV
ivanasertic4
18:01 24.05.2019.

Fodor!!!!

MA
Maiden
20:34 24.05.2019.

Iritantna osoba!

Avatar Hazl113
Hazl113
19:04 24.05.2019.

Žalosno da ne možemo pronaći svog čovjeka za neke emisije, pa uvažamo Bošnjake. Još malo pa će nam TV Dnevnik voditi afrikanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije