Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEHIMA ŠEHOVIĆ

'Tu večer ni Tarik, ni Lejla ni ja nismo spavali od šoka'

Tarik i Lejla Filipović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
20.11.2017.
u 17:03

Prema njezinim navodima Anica Jurilj iz torbice joj je ukrala prsten vrijedan pet tisuća eura koji je dobila od brata, a koji je bio od bijelog zlata s okruglim velikim kamenom obrubljenim sitnim briljantinima.

Tu večer ni Tarik, ni Lejla ni ja nismo spavali od šoka. Bio je četvrtak navečer i Anica je opet trebala doći u ponedjeljak. Najprije smo mislili čekati do tada da joj kažemo da sumnjamo da je ona ukrala novac i nakit, ali nismo mogli pa su ju Tarik i Lejla već drugi dan pozvali na kavu u kafić da joj sve kažu, a ja sam za to vrijeme ostala doma čuvati djecu - svjedočila je u ponedjeljak na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Fehima Šehović, punica Tarika Filipovića koja je prva posumnjala da je prije četiri i pol godine iz stana Tarika i Lejle Filipović njihova dugogodišnja čistačica Anica Jurilj ukrala nakit vrijedan 150 tisuća kuna.

Prema njezinim navodima Anica Jurilj iz torbice joj je ukrala prsten vrijedan pet tisuća eura koji je dobila od brata, a koji je bio od bijelog zlata s okruglim velikim kamenom obrubljenim sitnim briljantinima. Lejla Filipović u svom je iskazu prije mjesec dana tvrdila da je prsten bio od žutog zlata.

Pogledajte i fotogaleriju s prošlog ročišta

Tarik i Lejla Filipović
1/12

Komentara 6

DU
Deleted user
17:37 20.11.2017.

Tarif,Lejla,Fehima.Anica je ocito kao i cijala Hrvatska tijekom rata slijepo vjerovala, da ljudima treba pomoci,pa ako treba i cistiti.Nagrada za to je noz u ledja i klevete pune mrznje!Anici za posten rad, a Hrvatskoj za nesebicnu pomoc i udomljavanje stotine tisuca izbjeglica.U narodu kazu:"U turcinu nikad vjere nema". Nadam se da ce hrvati konacno iz proslosti nesto nauciti.

Avatar Niškorist
Niškorist
18:22 20.11.2017.

Fali još puno , partviš , miščafl ,sredstva za čiščenje i kokica iz frižidera ?

IN
inbox
20:14 20.11.2017.

kako tarik i lejla vole hrvatske kune. ima puno takvih u hrvatskoj. bilo bi najbolje da se vratite od kud ste došli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije