Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDATELJ PRIZNAO

Tarantino vlastitoj majci nije dao ni dolar zbog obećanja kojeg joj je dao u djetinjstvu

Photocall du film "Once upon a time in Hollywood" lors du 72ème festival du film de Cannes
Foto: JACOVIDES-MOREAU/PIXSELL
1/6
13.08.2021.
u 07:00

Tarantino je gostovao u podcastu "The Moment with Brian Koppelman" i kazao je kako je imao samo 12 godina kad je počeo pisati scenarije, no zbog toga je popustio u školi, što se nije svidjelo njegovoj majci

Legendarni redatelj Quentin Tarantino (58) poznat je kao čovjek od principa, no mnoge je iznenadilo njegovo priznanje kako svojoj majci Connie (75) nije dao ni dolara nakon što je postao slavan i zaradio milijune. 

Tarantino je gostovao u podcastu "The Moment with Brian Koppelman" i kazao je kako je imao samo 12 godina kad je počeo pisati scenarije, no zbog toga je popustio u školi, što se nije svidjelo njegovoj majci.

- Ta tvoja mala spisateljska karijera kojom se baviš? To je gotovo. To mi je rekla na tako sarkastičan način da sam joj odmah rekao kako od moje zarade nikada neće vidjeti ni novčića, da neće dobiti kuću, neće biti putovanja za nju, automobila. Ništa neće dobiti jer mi je to rekla - rekao je Tarantino i dodao kako to nikad nije zaboravio.

- Pomogao sam joj samo oko nekih problema s porezom, ali kuću nije dobila, niti automobil - rekao je redatelj i scenarist i dodao kako roditelji moraju shvatiti koliki uztjecaj njihovi komentari mogu imati na djecu.

- Postoje posljedice koje vaše riječi mogu ostaviti na djecu. Zapamtite to, postoje posljedice vašeg sarkastičnog tona - kazao je Oskarovac.

POGLEDAJTE VIDEO: Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj se posebno izdvaja

 

Ključne riječi

Komentara 8

MI
Milas
08:15 13.08.2021.

Mama valjda moze reci: sine oprosti nisam bila u pravu. Drzati se necega recenog kad ti je bilo 12 je smijesno.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
08:36 13.08.2021.

Naravno da roditelji znaju ubiti dijete u pojam. Ali majke to obično rade svojoj ženskoj djeci koju podcijenjuju, iskorištavaju i nastoje im pokvariti sve moguće veze kako bi, sretno, živjele s majkama daljnjih pedeset godina. Dovoljno je strahova u djetinjstvu i mladosti od vanjskog svijeta, roditelji trebaju zaštititi svoje dijete i poticati ga tamo gdje prepoznaju njegov napredak. A djeca isto tako znaju otići i ne javljati se, uvrijeđeni i ljuti. Meni Tarantino, gledajući kroz njegove filmove, izgleda otkačeno i psihički labilno. Možda u umjetnosti je to dobro i zanimljivo, ali meni nije i ne volim njegove filmove. Tko to voli neka samo gleda. Njegovo zlopamćenje prema vlastitoj majci je pretjerano i razlozi jesu ozbiljni ali danas je odrastao i treba se tako ponašati. Ako je odrastao.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
08:52 13.08.2021.

Priča je dobra kao poučak roditeljima. Ne vjerujem da je istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije