Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva čekamo

Stiže pojačanje! Nova žena u 'Pogrešnom čovjeku'

Foto: RTL
1/3
18.10.2018.
u 08:00

Glumica Tara Rosandić igrat će ulogu Tine, optimistične, vedre i otvorene žene čiji će ljubavni interes biti Crni

Glumicu Taru Rosandić od ovog ćemo tjedna moći pratiti u ulozi brižne medicinske sestre Tine u popularnoj seriji ‘Pogrešan čovjek’.

Taru smo osim u kazalištu Gavelli, gdje je članica ansambla, mogli gledati i u mnogim domaćim filmovima kao što su ‘Zvizdan’ ili ‘Život je truba’.

No ovo joj nije prvo iskustvo u seriji. Zagrebačka glumica kaže kako ima sreću da poznaje već dio kolega. Ova 30-godišnjakinja odmah se uklopila u glumačku ekipu, a za Tinu, lik koji glumi, kaže da je optimistična, vedra i otvorena.

„Tina je pametna, samosvjesna mlada žena koja je možda malo izgubljena u modernom svijetu jer je njezina profesija da se brine o drugim ljudima, što baš i nije praksa u današnjici. Sviđa mi se njezin lik jer mislim da je primjer svih žena koje se danas traže u životu“, izjavila je Tara koja se odmah uklopila u glumačku ekipu.

„Srećom, imam nekoliko kolega koje već poznajem, svi su nevjerojatno susretljivi i brinu se da me učine sretnom. Tako da mogu reći da je cijela stvar - pjesma!“, ističe perspektivna zagrebačka glumica kojoj baš sve polazi od ruke – kazalište, filmovi i serije.

Ljubavni interes bit će joj Crni, a kako će se njihov odnos razvijati, zasigurno nećete htjeti propustiti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije