Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena darom

Tamari Ecclestone suprug za 30. rođendan darovao njezin portret

tamara ecclestone
Foto: Instagram
1/11
29.06.2014.
u 16:41

Kad se u subotu probudila, prvo što je Tamara Ecclestone vidjela bila je divovska brojka 30 načinjena od stotina ružičastih ruža

Iako je svaki njezin dan prožet luksuzom i glamurom, subota je za Tamaru Ecclestone bila posebno glamurozna i svečana. Nasljednica šefa Formule 1 jučer je navršila trideset godina, a Tamarina obitelj potrudila se da joj okrugli rođendan ostane u nezaboravnom sjećanju. Kad se u subotu probudila, prvo što je vidjela bila je divovska brojka 30 načinjena od stotina ružičastih ruža.

Bio je to dar njezina supruga Jaya Rutlanda, s kojim je u braku godinu dana. Bogatašica se odmah fotografirala ispred goleme cvjetne kreacije držeći u naručju tromjesečnu kćer Sophiju, a ta je fotografija jedna od brojnih rođendanskih snimaka koje je Tamara objavila na Instagramu. Tisuće lajkova skupio je i “selfie” prelijepe mame s djevojčicom koja je na ovaj svečani dan nosila odjelce s natpisom: “Sretan rođendan mamice, volim te.”

Osim mirišljavom brojkom 30, Tamarin suprug iznenadio je svoju dragu još jednim darom – portretom izrađenim u pop-art stilu. Mlađa sestra Petra Ecclestone obradovala ju je morem cvijeća koje je ispunilo dnevnu sobu. Večer je slavljenica provela s majkom Slavicom, sestrom i mužem uz večeru u otmjenom londonskom restoranu.

>>Slavica Ecclestone unuci Sophie govori na hrvatskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije