Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski život

Tamara Ecclestone: Živimo u kući s više od 50 prostorija

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
15.06.2017.
u 14:53

U jednoj televizijskoj emisiji Tamara Ecclestone ispričala je kako iako ima više od 50 prostorija u kuću u kojoj živi, ona, suprug i kći spavaju u istoj sobi

Gostujući u emisiji "This Morning" Tamara Ecclestone pričala je o svom obiteljskom životu, o suprugu Jayu i kćeri Sophie.

Priznala je da unatoč tome što živi u kući u kojoj ima više od 50 prostorija, ona, suprug i kći spavaju u istoj sobi i u istom krevetu. Dodala je kako to nije utjecalo na njen seksualni život.

- Kći je s nama u krevetu počela spavati nakon što je dobila temperaturu od prvog cjepiva i od tada je s nama u sobi. Suprug i ja smo sada samo malo kreativniji. Sretna sam što nam je prioritet isti, a to je naša kći. - rekla je Tamara. 

Komentara 6

TO
toljaga22
15:46 15.06.2017.

ja i 2 jedva odrzavam

Avatar Zagor 74
Zagor 74
18:04 15.06.2017.

Evo ja i Chico u 2 sobice naše drvene kolibe u Darkwoodu...struje nema, pričuve također, voda svježa...ali mora se priznati, kad je zimi hladno, pokrijemo se istim kožama...pa da vidim kome je bolje :-)

DA
danebi
12:36 16.06.2017.

Sad stvarno mogu bolje spavati...hvala VL za tu vaznu obavijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije