Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajnerski komadi

Zavirite u ormar Tamare Ecclestone vrijedan 43 milijuna kuna

Foto: Youtube Screenshot
1/7
17.05.2017.
u 09:10

Kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić na policama svoje garderobe ima najviše torbi s potpisom Chanel i Hermes

Za britanski In Style Tamara Ecclestone otvorila je vrata svoje 43 milijuna kuna vrijedne garderobe. Voditelja i stilista Josha Newis-Smitha provela je kroz garderobu u kojoj se nalazi samo njena ljetna odjeća, cipele i torbe koje nosi s ljetnim kombinacijama. 

Kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić velika je obožavateljica Chanela jer samo na jednom zidu svog walk-in ormara ima police na kojima se nalaze Chanel torbice. Osim Chanelovih torbi, 32-godišnja bogatašica pohvalila se Hermesovom torbom vrijednom 172 tisuće kuna, na kojoj je njezin lik i lik njezine kćeri Sophije, a torbu je samo za Tamaru naručio njezin suprug Jay Rutland.

Tamara je priznala da ima toliko odjeće da često zaboravi što je kupila pa kad naleti u ormaru na takav komad odjeće, kaže, iznenadi se. U razgovoru sa stilistom Joshom priznala je da njezina kći ima još veću garderobu od njezine i da joj se ormar proteže kroz nekoliko prostorija njihove velebne kuće, u kojoj je ukupno 57 prostorija. Tijekom intervjua nosila je Gianvito Rossi čizme koje vrijede 13 tisuća kuna. 

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:38 17.05.2017.

Ne vrijedi to ništa. Da taj ormar daš siromahu on ne bi znao što sa tim smećem.

RI
rikavac
11:08 17.05.2017.

Naj bolje je zavirit pod suknju Tamare kakav ormar.

MA
Majur
09:49 17.05.2017.

Njoj može biti...tatko je obezbjedio....problem je da curice danas sve daju za torbice i cipelice,a ljute se kad ih se sponzorušama zove...vrijednosti životne su se okrenule naopako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije