Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tamara Ecclestone kupuje kristalnu kadu od milijun funti

Kristali od kojih će biti napravljena kada potječu iz Amazone. Tamara smatra da će se svaki novčić isplatiti jer se jako dugo voli kupati.
11. rujna 2011. u 15:19 21 komentara 12 prikaza
tamara ecclestone (1)
Foto: ultimo
Pogledajte galeriju 1/3

Zamisli rastrošnih kćeri Bernija Ecclestonea mogu biti jedino bizarne. Tako je i ova posljednja Tamare Ecclestone koja je odlučila potrošiti milijun funti na originalnu kristalnu kadu. Kristali od koje će biti napravljeno' umjetničko djelo' za Tamarinu kupaonicu potječu iz Amazone odakle je posebno naručila taj skupocjeni materijal.

- Svaki novčić će se isplatiti jer jako puno vremena provodim u kadi, mrtva ozbiljna rekla je Tamara američkim medijima. Naime, starija Bernijeva kći trenutno boravi u Los Angelesu i pregovara s nekoliko producentskih kuća. Jedan od planova joj je prodati svoj reality show čije su prve epizode već snimljene na proljeće u Londonu. U jednoj od njih Tamara odvodi svoje pse u Harrods SPA da ih urede i nalakiraju im nokte u ljubičasto.  Na pitanje ima li istine u priči o svađi s mlađom sstrom Tamara kaže:

- Malo smo se porječkale tu večer u restoranu, ali se nismo posvađale žestoko. Bila sam loše volje, palo je nekoliko ružnih riječi, ali to je normalno u obitelji, pa sestre smo kao i sve druge, objašnjava.

Gospođica Ecclestone naglasila je kako je vrlo dobro svjesna činjenice da je njen otac bogatstvo gradio od nule zbog čega je novac naučila ne uzimati zdravo za goovo.

- Želim raditi i zarađivati za život. Npr. draže mi je urediti svoje nokte u nekom malom neuglednom kozmetičkom salonu  nego u luksuznom spa wellnessu objašnjava Tamara. Ista ona koja je kadu platila milijun funti.  

Poput mlađe sestre Tamara namjerava kupiti kuću u Los Angelesu i to onakvu, kaže,  prema kojoj će Petrina izgledati kao kućica za goste.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • utatica:

    bilo bi interesantno vidjeti kakao je nekad izgledala, šta će jo sve to: silikoni, kristali, tisuću pari cipela kad je navjeća radost u bersplatnim i malim stvarima: u ljubavi, u obitelji, u dobroj knjizi, u druženju s dragim osobama uz ... prikaži još!z obićnu kavicu ili čašu pivice, u mirisu cvijeća, u cvrkutu ptica, u rajčicama koje si sam zasadio, u vrganju koji si našao u šumi, u dobroj glazbi, u smijehu unučadi......, mogla bih nabrajati do sutra

  • Deleted user:

    utatica, pusti ti to, ona ima sve to i još više. Uživa ona itekako, i uz more i uz prirodu i u prirodnoj hrani o čemi mi možemo samo sanjati.

  • Deleted user:

    Bravo Tami, samo tako nastavi bubica, uživaj... jao majko kako je lijepo biti kapitalista, milioner, srećković! Idem sad pojesti moju podrigušu, danas je fešta imam čak i majonezu!