Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakirali joj mobitelj

Talijanska voditeljica kojoj su ukrali golišave fotke: Plakala sam, život mi je kaos

Diletta Leotta
Foto: Instagram
1/3
04.01.2017.
u 12:30

Nakon tri mjeseca Diletta Leotti progovorila je o tome kako se osjećala kada su njezine seksi fotke procurile na internetu

Talijanskoj voditeljici Diletti Leotti koja radi na Sky Sportu i vodi emisije druge talijanske lige prije tri mjeseca netko je hakirao mobitel i ukrao joj golišave fotografije

Da joj je mobitel hakiran, 26-godišnja voditeljica shvatila je nakon što su fotografije počele kružiti internetom. Cijela situacija jako ju je uzrujala te je tek sada javno progovorila o tome što joj se dogodilo. 

– Nastao je kaos u mom životu. Prva tri dana bila sam u šoku, a treći dan počela sam nekontrolirano plakati i sasvim sam se slomila – govori Diletti. Svima koji su se našli u sličnoj situaciji poručuje da se ne osjećaju krivima jer svatko ima pravo sa svojim životom raditi što želi. 

Nakon što su fotografije procurile na internet, neki su mediji tvrdili da je Leotti sama objavila svoje seksi fotke jer je tako željela privući medijsku pozornost. Ona to demantira.

– To nije način na koji želim steći popularnost, ljudi zaista znaju biti degutantni – kaže voditeljica. 

 

 

Ultimo giorno qui #Sicilia ❤️

A photo posted by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

 

 

Primo bagno 🏊🏻

A photo posted by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

 

Komentara 6

HR
hrza
13:03 04.01.2017.

Jedva je dočekala da ih netko objavi.

DU
Deleted user
12:43 04.01.2017.

Djevojka se fotka svaki dan i objavljuje na internetu bez moralnih problema. Netko joj mazne par slika i objavi također na internetu i ista ne može spavati. Zlato moje ljubljeno milo. :-)

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:58 04.01.2017.

e ovo je žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije