Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuveličali

Taksist i policija suglasni kako su princ Harry i Meghan malo pretjerali: Nije bilo jurnjave niti opasnosti

Foto: PA/Pixsell
1/11
18.05.2023.
u 11:46

Ne bih to baš nazvao potjerom. Nisam osjećao da smo uopće u opasnosti. Nije bilo poput jurnjave automobilima u filmu, izjavio je taksist Sukhcharn Singh

Glasnogovornik princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle jučer je javnost obavijestio kako je bračni par skoro nastradao dok su po ulicama New Yorka za njima jurili paparazzi. - Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva službenika njujorške policije, kazao je njihov glasnogovornik. 

Par je zajedno s mamom Meghan Markle bio u taksiju koji ih je vozio prema hotelu, a cijelim putem do hotela pratili su ih paparazzi. Potvrdio je to i taksist koji ih je vozio, ali je naglasio kako su Harry i Meghan možda malo preuveličali cijelu situacija, jer opasnosti za njihove živote nije bilo.

Taksist Sukhcharn Singh u razgovoru za The Washington Post ispričao je kako je princa, njegovu suprugu i punicu te njihovog tjelohranitelja pokupio ispred jedne policijske postaje i vozio ih je do Park Avenuea. Vožnja je trajala desetak minuta i rekao je kako su ih dva automobila pratila tijekom vožnje.

- Nastavili su nas pratiti i dolazili su pored auta. Slikali su nas i snimali kad smo stali. Ne bih to baš nazvao potjerom. Nisam osjećao da smo uopće u opasnosti. Nije bilo poput jurnjave automobilima u filmu. Bili su tihi i djelovali su uplašeno, ali to je New York - sigurno je - rekao je taksist. Ispričao je da ga je tjelohranitelj u jednom trenutku zamolio da se vrate ispred policijske postaje kod koje ih je pokupio jer je bio zabrinut i Singh je to i učinio.

BBC je sinoć objavio i izvještaj policije u New Yorku i rekli su kako nije bilo prometnih nesreća niti je itko ozlijeđen tijekom ove jurnjave. - Policijski odjel New York Cityja pomogao je privatnom timu osiguranja koji štiti vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Brojni fotografi njihov su transport automobilom učinili izazovnim, ali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja - rekli su u priopćenju. 

GALERIJA Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle

1/21

Oglasili su se i Harry i Meghan i u svom priopćenju javnosti poručili su: Iako biti javna osoba dolazi s određenom razinom interesa javnosti, to nikada ne bi trebalo biti po cijenu nečije sigurnosti. Širenje ovih slika, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene.

Dio medija piše kako je Meghan tu večer nosila nakit princeze Diane te je skoro stradala u jurnjavi paparazza baš kao što je i Diana izgubila život u Parizu dok je s partnerom bježala od paparazza.

VIDEO U povjerenju s Nevenom Ciganovićem

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije