Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarne dijete

Tajne mršavljenja celebrity ljepotica

mariah carey
Foto: PIXSELL/Instagram
23.01.2016.
u 08:00

Kako je pop diva Mariah Carey „skinula“ 20 kilograma nakon porođaja, što je „hara hachi bu“ i zašto je Elvis spavao i po nekoliko dana?

Ne propustite novi broj magazina Moje zdravlje danas za samo 5 kuna uz Večernji list. Osim odlične cijene, u paketu se nalazi i dar za čitatelje – knjiga Najbolje dijete svijeta 1 i 2. U svakom se paketu nalazi jedna knjiga.

Najbolje dijete svijeta 1 i 2 sveobuhvatan su vodič za vitku liniju bez obzira jesu li razlozi za dijetu zdravstveni, višak kilograma nakon porođaja ili pretjerano uživanje u blagdanskim delicijama.

Osim zanimljivosti poput mitova o hrani, bizarnih dijeta kroz povijest i tajni za mršavljenje celebrity ljepotica, priručnici donose i nezaobilazan dnevnik mršavljenja te najpotpunije tablice prehrambenih vrijednosti namirnica.

Na više od 130 raskošnih stranica možete saznati kako je pop diva Mariah Carey „skinula“ 20 kilograma nakon porođaja, što je „hara hachi bu“ i zašto je Elvis spavao i po nekoliko dana.

Osim u 130 stranica vodiča za mršavljenje, uživat ćete i u 100 stranica Mojeg zdravlja koji istražuje odlične teme poput nove ere vježbanja te zašto su online osobni treneri sve popularniji. Saznajte kako uživati u čokoladi bez grižnje savjesti uz odlične recepte za pripremu zdravih slastica kojima nitko neće moći odoljeti.

Pročitajte i sve o vezi nakon preljuba i može li uopće opstati. Naslovnicu krasi latino diva Sofia Vergara koja otkriva svoj recept za mladolik i zanosan izgled. Sve to i još mnogo više ne propustite danas, za samo 5 kuna uz Večernji list. Požurite po svoj primjerak jer ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije