Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgovarali videovezom

Tajlanđanka Marijana upoznala s djecom: 'Želim da zauvijek ostanemo ovako zajedno'

Foto: RTL
1/17
06.05.2021.
u 12:03

Naranphat je Marijana odlučila upoznati sa svojom kćeri Ganyakorn Madarat koja je ostala u Tajlandu, ali i sa sinom. Obitelj se često čuje preko videopoziva jer su u pandemiji putovanja otežana.

Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat (54) sve je iznenadila, i kandidate i gledatelje, kad je ušetala u kuću vozača i kandidata Marijana Cerovca (70). Oboje su pritom zaplakali od sreće, a njegove kandidatkinje Bahra Zahirović (55) i Mara Sučić (71) ostale su u čudu. Ispostavilo se da je Marijan Naranphat oženio još krajem listopada 2020. i doveo je u svoju kuću u Buzet u Istru.

Naranphat je Marijana odlučila upoznati sa svojom kćeri Ganyakorn Madarat koja je ostala u Tajlandu, ali i sa sinom. Obitelj se često čuje preko videopoziva jer su u pandemiji putovanja otežana. 

– Marijan voli ljubiti mamu u glavu dok razgovaramo – našalila se njezina kći tijekom poziva. Naranphat je kćeri poručila da joj jako nedostaje dok je u Hrvatskoj. 

– Čuvaj se. Jako mi nedostaješ. Jedva čekam da prođe karantena – poručila je. Marijan je, iako mu je ovo četvrti brak, priznao da se samo dva puta u životu istinski zaljubio i da je ovo jedna od tih ljubavi.

– Želim da zauvijek ostanemo ovako zajedno – govorio je.

Naranphat se odmah primila posla, čistila, kuhala, a u pauzama voli snimati videozapise na TikToku. Zbog nje je Marijan udomio i malu macu, a police ukrasio budističkim ukrasima.

Podsjetimo, Marijan se rodio u Buzetu, ali se ubrzo odselio s roditeljima u Sloveniju. Nakon završetka škole, zaputio se 1968. u Ameriku. Tamo je s 25 godina radio u obrtu, gdje je proizvodio strojeve za popravke mostova. Godine 1993. postao je vozač autobusa i vozio razne poznate i slavne, poput grupe Poison, BB Kinga, Oprah, Sare Jessice Parker, Sylvestera Stallonea i Marlona Branda.

VIDEO>> Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Komentara 1

HS
highlander.spatula@gmail.com
13:31 06.05.2021.

Zeni to, ima da jedes kobre i dozivis sto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije