Naslovnica Showbiz Zvijezde

T. Ecclestone: Sve što želim za Božić jest da mi se roditelji pomire

Petra, mlađa kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, pokazala je trudnički trbuščić, ali o dolasku prinove ne govori
17. prosinca 2012. u 19:00 7 komentara 4 prikaza
'Petra Ecclestone\'s 24th Birthday party held at Giorgio Baldi Featuring: Tamara Ecclestone, Petra Ecclestone Where: Santa Monica, California, United States When: 16 Dec 2012 Credit: revolutionpix/WE
Foto: 'RPE/ZOJ/Wenn/PIXSELL'

Iako se još ovog ljeta počelo govoriti da je trudna Petra, mlađa nasljednica šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, obitelj tu informaciju nije nikad potvrdila. No, sve je otkrio Petrinim trbuh kad se potkraj studenoga prošetala ulicama Los Angelesa. A u nedjelju navečer, sređena od glave do pete, utegnuta u dugu haljinu, zgodna plavuša zablistala je na proslavi svog 24. rođendana, ponosno ističući najvažniji dodatak – zaobljen trbuščić. Uz nju su, uz otmjenu večeru, slavili suprug James Stunt i sestra Tamara, koja se ne veseli Božiću.

– Taj blagdan cijela je obitelj provodila zajedno, a sad moram birati s kojim ću ga roditeljem slaviti. Samo želim da mi se roditelji pomire – rekla je 28-godišnja Tamara, čiji su se roditelji Slavica i Berine rastali 2008. godine.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • brodludjaka:

  Koga interesiraju ove spodobe????

 • Glista:

  ne znam... da ju vidim ujutro u krevetu bez šminke, mislim da bi vrištao...

 • Avatar Svećenik
  Svećenik:

  Velika.. Kada bi netko od nas dobio dvorac u centru londona za desetke miliona funti, hodao po svijetu, jeo najbolja jela. Imao love za bacanje, sto bi trebao napraviti još za sebe? Zaposliti se u Kamenskom, RIZu, TPK?