Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra zabava

T. Bralić s klapom Intrade i Marijan Ban rasplesali publiku na Jarunu

jarun piknik festival (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/3
04.05.2013.
u 10:27

Treći dan Jarun Piknik Festivala nastupili su momci s mora. Klapa Intrade nedugo prije nastupa na Jarunu vratila se s uspješne američke turneje.

Tomislav Bralić i klapa Intradena jučer su nastupili na glavnoj pozornici Jarun Piknik Festivala dok je na rock pozornici za zabavu bio zadužen Marijan Ban i njegovi Diktatori.

Klapskim hitovima Bralić i Intrade rasplesali su tisuće poklonika njihove glazbe koji su jučer mogli uživati i u brojnoj gastonomskoj ponudi. Intrade su se nedavno vratile sa američke turneje koju su nazvali turnejom svojih snova. Po povratku u Hrvatsku, svi članovi klape i sam Tomislav Bralić komentirali su kako je upoznavanje Amerike \'on the road\' veliko životno iskustvo, nastupali su poznatim američkim dvoranama, osjetili sve američke kontraste, imali su i priliku za upoznavanje kulinarstva cijelog svijeta, baš po njihovom guštu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije